Lak za rast kose | BA.inspinre.com
Modu

Lak za rast kose

Lak za rast kose

Slanutak su cijenjeni na njihove visoke sadržaja mangana, ali oni sadrže brojne vitamine i minerale. Premaz sjemena i unutrašnji dio sadrži nekoliko fitonutrijenata sa spoljnim slojem puna flavonoida poput kemferol, Myricetin i kvercetin. Unutrašnjost zrna bogate su hlorogena kiselina, kofeinska kiselina, Ferulic kiselina, pa čak i vanilinskim kiseline. Sve funkcije fitonutrijenata kao antioksidansi uz koji imaju anti-upalni svojstva. Oni su vrlo dobar izvor folne kiseline, bakar, vlakna, fosfora, proteina, željeza i cinka.

6 razloga za korištenje Slanutak za kosu

Dok možda ne mislim koristiti Slanutak za njegu kose, naut stvarno ne treba zanemariti kao dio svog cijeli zdravlje dijeta.

Za jači kosu - Snaga proteina u leblebije i odličan izvor mangana pomoć za jačanje kose.

Za dužu kosu - Mangan je mineral element koji djeluje kao antioksidans i nedostatak mangana može dovesti do usporenog rasta kose. Slanutak imaju velike količine folne kiseline i folata ima važnu ulogu u rastu kose obnavljanjem ćelije koje pomažu u rastu kose.

load...

Za perut - Dobra izvor proteina i pomaže u jačanju kutikule kose a. Vitamina A i cinka rade zajedno kako bi spriječilo peruti i gubitak kose. Za perut, samo mix 6 žlice. Od slanutka brašna sa vodom prije masirajući u vlasište. Nanesite nježno, osiguravajući da se ne grebem noktima i izazvati potencijalne štete. Ostaviti da odstoji na vašem vlasištu nekoliko minuta prije ispiranja.

Za prorjeđuje - Cink pomaže u rast ćelija i popravak i nedostatak cinka može dovesti do slabije ili rijetku kosu. Bakra u Slanutak je odličan za osobe pokušavaju da ponovo izrastu kose koji je ubio hemoterapijom jer je pokušao da ubije na kancerogene ćelije i dovodi do gubitka kose.

Za iziritirano vlasište - Anti-upalni svojstva u bakra pomoći liječenje iritabilnog vlasišta i potencijalno preokrenuti prosede kose.

Jače pramenovi i da preokrene prosede kose, slanutku je dijeta mora.

load...