Kynx prirodni proizvodi za kosu dodaju u kovrdžavu blaženstvo | BA.inspinre.com
Modu

Kynx prirodni proizvodi za kosu dodaju u kovrdžavu blaženstvo

Kynx prirodni proizvodi za kosu dodaju u kovrdžavu blaženstvo

Bez obzira na to koliko je prirodna kosa blogovi su tamo ili koliki događaja prirodnu kosu zajednice stavlja zajedno, svi znamo istinu: mi smo još uvijek u manjini.

Ravna kosa je i dalje lider na velikom ekranu, u oglašavanju, u školi, a naročito na poslu. Dok je prirodna kosa je postala uobičajena, ona se i dalje smatra tržišna niša u odnosu na pravo tržište za kosu.

Ali, bez obzira na kulturne perspektive, vremena se mijenjaju! Tržišta prirodnog kosa je napravila ogroman trag na industriju za njegu kose - i mi se još nije gotovo!

Prvo, mi hvalimo i promovirati proizvode koristeći prirodne proizvode za kosu i ohrabrujemo naše sestre da se obrazuju na šta da traže i kako izbjeći obmanuti - za kosu i za svoj mir uma. Ovaj trend je prostiru na prave kose svijetu previše, ali oni jednostavno ne mogu natjecati s prirodnim proizvodima naći u prolazima prirodne kose (koje čujemo se uskoro doći u trgovine kao što su Target i Walgreens!).

load...

Iako nam velike količine oglašavanja govori da je naša Kinks treba uspravi, znamo da su prirodne preparate za kosu učiniti isto toliko za našu pramenove, ako ne i više, od svega onih ispravljanje kreme ikada mogao učiniti.

Jedna linija proizvoda koja odvaja se od naleta ravno kreme za kosu i sprejeva je Kynx (www.kynxhaircare.com). U Kynx linija proizvoda brzo nastajanju kao lider u vrhunskog kvaliteta za njegu kose za African American tržište. Kynx proizvodi su isključivo formulisana sa Monoi de Tahiti, ulje iz polinezijski otoci. Ova jedinstvena formula poboljšava prirodne lokne po muke jačanje hidrira i hrani afričke za kosu tipa.

Kynx proizvodi ponosno ohrabriti žene da prihvate njihove egzotične, prirodne ljepote i da se jednostavno "idu uz amo!" - nešto što je ova kovrčava ozbiljno voli. Možda ću čak i čine ga moj novi mantru.

Kynx proizvodi su klinički dokazano da ojača, omekšavaju, popravak i smanjiti suhoću naše kinky brave. To je ono što mislim, rekavši da su naši prirodni proizvodi za kosu učiniti više za nas! Kynx ne samo da čini naše kovrče zračiti, ali ih hidrira u procesu!

Dakle, ovdje je pravi Rant ovog posta: VOLIM prirodnih proizvoda za kosu, i volim da je biti prirodno mi omogućava da ih koristite na način koji ravno kose žene tek treba da otkrijemo. I dok Nadam se da ćete jednog dana iskustva svu slavu prirodnih proizvoda - Siguran sam da mi je drago što mogu koristiti, a sada ih vole.

Žele više?

U potrazi za novim proizvodima kako dodati na svoju fly kosu arsenal? Look no further! Pregledavati preko 5.000 recenzije prirodni proizvod za kosu i pronađite nova omiljena sada!

Final Thoughts

Ako ste tako skloni provjeri Kynx na Facebooku i pridruže convo o tome šta rade, koji su njihovi proizvodi rade i kako možete imati koristi!

load...