Kvarni događaj za kosu: Uradite ono što prirodno dolazi | BA.inspinre.com
Modu

Kvarni događaj za kosu: Uradite ono što prirodno dolazi

Kvarni događaj za kosu: Uradite ono što prirodno dolazi

Imao sam apsolutno zadovoljstvo da prisustvuje Do What Comes Naravno radionici održanoj 6. Novembra u Houston, Texas. Ovaj kosa događaj je koordiniralo niko drugi nego Uncle Funky kćer, jedan od glavnih prirodnih frizerskih salona na području Houston. Osnovana je 2003. Godine, oni su održive i hemikalija salon nudi usluge njegovati i maziti vaše kovrče. Ovaj kovrdžava kosa događaj, učinjeno u sve tako Funky mode, ima za cilj da "osnaživanje žena da se oslobode, prihvate svoju prirodnu ljepotu i pratite svoju strast." Rekao bih da su ostvarili svoju misiju!

The Rice Hotel pruža savršenu pozadinu za ovaj kulturni događaj kosa slavi prirodnu slobodu. Nakon ulaska u zgradu dočekali su nas lijepim hostese i režirao se veliki stepenište da uživaju sve aktivnosti večeri. Bilo je prostor nabacim umjetničkih instalacija od lokalnih umjetnika, a bilo je i ukusna predjela i pića se služio.

Zatim nas je dočekao u širokom području sastanak na kojem je bilo mnogo stolova, aktivnost stanica, dobavljača kabine za nas posjetiti. Oni su čak stvorili butik prostor za nas kupovati! Možda ne znate, ali ujak Funky kćer nije samo salon, ali šik butik, gdje je lako naći sve stvari u modi. Perused smo mnoge stolove i police opskrbljena sa svim vrstama odjeće i pribora kao što smo razgovarali među sobom o tome kako fantastično su modi. Mislim, ko ne voli shopping! Ako mislite da je dobro onda držati na čitanje, nisam ni stigao do glavne bine još!

load...

Nnete, Lisa Michelle i Tonya.

Dok sam išao po sobi, gledano sam mnoge od pokrovitelja interakcije sa dobavljačima. Kupio sam par ručno naušnice iz ChariT je Inspirational Creations je Lamik Beauty tim ponudi su i besplatni mini novu šminku i konsultacije ljepote. Zelena Seed Vegan zadržao zelene snimke piće dolazi, a sam stajao u redu za dobrih 20 minuta za moju basnoslovno besplatno Minx manikura Queen Minx. Takođe sam dobio žuti karton sastanak da mi obrve ugađa nakon besplatne konsultacije na štandu obrve energiju. Mnogi posjetitelji također uzeo vremena za stvaranje umetničkih slika i vizija ploče na tim interaktivnim stanicama. Čak Moramo biti dio Supernatural Power Photo shoot, hvatanje pojedinačnih ličnosti s našim vrlo vlastiti prirodni potpis fraze. I to još uvijek nije sve!

Tonya Reed, jedan od osnivača Uncle Funky kćer, pokazao nam kako da koriste svoje vrhunske proizvode u nekoliko demonstracija proizvod na nekoliko različitih tipova kose. Uzela je vremena da odgovori na pitanja od nas u publici, i vjerujte mi, bilo je mnogo! Većina dame gledanje demo prije svega zanimalo šta vrste i koliko proizvoda koristite dok stil i kako održavati stilu. Tonya je bio vrlo koristan i informativan, i svi smo cijenjen joj iskrenosti. Nakon demonstracije smo tada pod naponom od nekoliko brzih Zumba sesija, koja stvarno ima masu u pokretu!

Stvarno sam uživao ovaj kosu događaj! Sve vrste Naturals su bili zastupljeni, od nedavno prirodno veterana, od 2a do 4c, kratku kosu, dugu kosu, Locs, i sve stvari između! Posebno volio vidjeti sve različite frizure i modi prisutnih. To je bila radost umrežavanje i upoznavanje novih ljudi, i općenito samo vide ljudi uživaju. Ako ste ikada imali priliku da prisustvuju prirodnu kosu ili zdravlje expo ne prolaze ga; to stvarno je buđenje iskustvo. Događaji poput ovih ohrabriti ljude da budu slobodni, biti sami, biti zdrav, i da se "Do What dolazi prirodno."

Žele više?

Budite sigurni da slijedite Curl Trenutno dobiti ažuriranja o događajima prirodne kose u cijeloj zemlji!

Final Thoughts

Beauty Showcase, pod pokroviteljstvom gospođice Jessie, će biti fenomenalan događaj uključuju: radionice sadrži neke od najboljih stilista prirodna kosa, modne revije i natjecanja i za stilista i prisutnih, priliku da se upoznaju najveći svjetski afro rekorder Aevin Dugas , u interakciji sa blogosfere sadrži nekoliko prirodne kose blogera (uključujući i mene!), pa čak i Little Miss Happy Headed izboru za mlade prirodne devojke!

load...

Naravno, da ćete imati mnogo, mnogo proizvođača da kupuju od i da li sam spomenuo prvih 500 polaznika će dobiti besplatnu swag torbu? Tako označiti svoje kalendare i dobiti ulaznice rano. Oni su samo 10 € za odrasle i djecu 13 i ispod su BESPLATNE! Možete naći više informacija na www.naturalhairshowcase.com. Nadam se da se vidimo tamo!

load...