Krištinska greška u srednjoj školi | BA.inspinre.com
Modu

Krištinska greška u srednjoj školi

Krištinska greška u srednjoj školi

U našoj najnoviju seriju, My Middle School Beauty Blunders, NaturallyCurly urednici raspravljati da je jedan neugodno razdoblje ponekad bih mogao doći sa redo: naše pre-teens.

Ispod naš glavni urednik, Cristina, raspravlja važna ljepota lekciju iz nje srednje školskih dana.

U srednjoj školi, sjećam se dosta mutno šminke.

Srebrnaste matirano usana, hladan tuš za oči, možda čak i neke svjetlo plavo sjenilo. Nepotrebno je reći, to nije bilo dobro.

Kao i druge kovrčava djevojkom, mrzio sam "pufnastu" kosu.

Pokušavala sam (uzalud) ispraviti koristeći mnoge neefikasna metoda, kao što su ispravljanje sa figaro, čičak valjci - Mislim da mogu imati čak pokušao odjeće željeza (vidi sliku gore). Ja sam također dobiti frizure koje nisu namijenjena za kovrčave kose, kao što su Jennifer Aniston "Rachel", a puno slojeva Flippy koja je izgledala slatko na djevojke sa finim, ravna kosa ali samo je moja kosa poofier. Sjećam se razbijanje puno leptira klipova pokušavajući da oblikujete kosu.

load...

Moj najveći ljepotu domaćih je pokušavao trendove koji su radili za kosu i tijelima drugih ljudi i pokušavajući da ih prisiliti na svoje.

Ovo je dovelo do toliko razočaranje. Ja bih tada sam znao ono što sada znam o tipovima kose. Ovo je bilo gore od činjenice da su moji prijatelji i ja voleo da dotjerati i učiniti kosu isto.

Savjeti za moje 7. Razredu sebe: to je cool biti drugačiji.

Ti sada nije jasno, ali jednog dana to će biti vaš posao da voli kosu koja mrziš toliko.

Moja omiljena frizura je nosio dva francuska pletenice. (Zanimljivo je da je isti frizura je zapravo trend sada.) Mislim da moja ikona stila u to vrijeme bili su djevojke iz Clueless, i Clarissa sve objašnjava.

Sjećam se da sam često idu u školu i izlete obučena u istu odjeću kao moji prijatelji. Mislim da je to prilično ukazuju na ono što me čini sigurnim u to vrijeme. Svi su bili u istoj odeći, isti kose, isti Jansport ruksaka čak. Sam mnogo vremena proveo pokušavajući biti kao drugi ljudi, i ja bih to vrijeme proveo radeći na učenje i ljubav se umjesto toga.

Želim više od Cristina? Naravno da radi.

Pratite je na Instagram @cristinacleveland i pročitati njena kovrdžave kose putovanje

load...