Kratki stilovi kose za talase, curls i kinks | BA.inspinre.com
Modu

Kratki stilovi kose za talase, curls i kinks

Kratki stilovi kose za talase, curls i kinks

Zbog svoje prijeko potrebna pažnja za styling, kovrdžave, kinky i valovite kose često može biti teško skratiti. Na kraju krajeva, tip reza ovisi o debljini kose i rotora, kao i individualni stil žene. Srećom, postoje mnogi laskavu kratka kosa stilova koje možete izabrati. Evo nekih od naših omiljenih!

Cropped Cut

Najbolje za Kinky ili kovrčavu Brave

Samo zato što imate kovrdžavu kosu ne znači da ne možete sportu obrezane rez. Kosa stručnjaci predlažu ostavljajući najmanje tri centimetara dužine širom kosu, pazeći da oponaša prirodni oblik glave.

Smanjenja brijač treba izbjegavati jer oni promoviraju kovrča i grubo se kosa prirodne teksture.

Ponekad one sa kinky ili kovrčava kosa će doživjeti dodatne skupljanje ili, još manje pregib iz kraći rez. Imati frizuru dok će suho pomoći da se izbegne ovo, s obzirom da je pregib obrazac se može vidjeti kako je napravio rez. Budite sigurni da ste pronašli stilista u vašem području koji ima iskustva u rezanje kovrdžava ili kinky kosu. To može učiniti sve razlike.

load...

Izbjegavajte izrezanu rezove ako imate dobro / tanke kose jer će naglasiti vaš nedostatak volumena.

Slojevita Brave

Najbolje za Tanji Valovita Tresses

Valovita kosa može biti najbolji tip za rezanje sa slojevima. Slojevita kratkom frizure mogu se mijenjati dužine da odgovaraju potrebama svake osobe. Slojevi spriječiti valovite kose ravna na vrhu i opterećena na dnu. Ovo omogućava veliki volumen pri korijenu kose i sprečava gust ciljeve koji su često teško stilu.

Za one sa debelim kovrče, to smanjenje ne može biti laskavo jer će stvoriti više slojeva debljine volumena u cijeloj glavi, što može naići kao preko vrha.

Long Bob

Najbolje za valovita ili kovrdžava

Dugi bob je odličan za talasastu ili kinky kosu jer stvara pokret u kosi. To ga čini lako oblikovati, kao i lakši za održavanje prekovremenog rada. Iako ovo može izgledati kao datirana kratki frizuru (postalo je trendi u 1920.), uz ribolov na krajevima, izgled može biti u trendu i bezvremenski za bilo kovrčave kose djevojka. Ako ste u potrazi za dramatičan novi izgled, dnevnik bob je savršen.

Diplomirao frizura

Najbolje za valovita ili kovrčava Spirals

Ova vrsta frizure omogućuje kose da se sloj postepeno niz glavu, gdje je najduži slojevi su najbliži dnu glave i najkraći one prema krunu. Ne samo da će ovo frizura pružiti tijelo i volumen kose, takođe će izgledati elegantno i meka.

Diplomirao kratkom frizure su odlične za one koji imaju neposlušnu kosu koji je teško stilu. Šišanja u diplomirao rez će ukroti brave i ostaviti vas sa svježim, seksi izgled. Varijacija ove frizura se zove slaganje. Ovo je mjesto gdje se najduže slojevi zadržao blizu prednje kose i kratkih slojevi smanjiti sve dok ne dođete do zadnje strane glave. Ova frizura je super za one koji žele kadriranje lica i zvuka.

Pronalaženje kratkog frizure koje se lako stil i održavanje i koji odgovaraju vašim teksture, debljine i uvijanja je važan. Nikada ne dozvoliti valovit, kovrdžava ili kinky brave dobiti na putu vašem stilu snova, ali imajte tekstura na umu. Kada radite sa kosom, kosa čini čuda za vas.

load...