Kosa za odmor: Kinky double pompadour | BA.inspinre.com
Modu

Kosa za odmor: Kinky double pompadour

Kosa za odmor: Kinky double pompadour

Mnogo stranaka i događaji dolaze svoj put ove praznične sezone, pa zašto ne ići na nešto malo više jedinstven? Ovaj dvostruki pompadour je praznik frizuru da svakako uklapa!

VIŠE: Valovita odmor frizure ili kovrčava odmor frizure

Dvostruki pompadour je u suštini pompadour i visoku punđu - vrlo šik i moderan stil odmor kosu. Ovaj stil je tako svestran da možete stvoriti ovo bilo svježe oprana kosa ili stariji obrt napolje. Dakle, da svoju individualnost sjaj i ići za dvostruko!

Double, Double No Toil ili Trouble

  1. Počevši s twist out, SPRITZ kosu s vodom da bi mogli dodati vlagu, a zatim pratite s maslacem za zaključavanje koji vlage u. Karen Body Lijepa maslac Love nudi opterećenja hidratantnih koristi i radi trik lijepo za ovaj stil.
  2. load...
  3. Odvojiti komad kose koji ćeš koristiti za stvaranje pompadour na prednjem i osigurati sušilo isječak.
  4. Zagladite mali malo više putera na poleđini vaše kose, fokusirajući se na potiljku. Povucite ostatak kosu u visoki konjski rep i pričvrstite sa frizuru. Ovo će biti visok lepinja.

  1. Uzmite kosu u rep i saviti, stvarajući grbu. To može biti lakše ako se radi u dvije ili tri sekcije kako bi se stvorio oblik želite. Osigurati svaku sekciju sa ukosnicu.
  2. Za kreiranje prednje Pompadour, uzeti prednji pramen kose i spremno unazad kao da dodajete kosa valjak, u pravcu lepinja. To daje više oblika i sadržaja na Pompadour. Možete osigurati sekciji sa ili Bobby igle ili jedan češalj za kosu.
  3. Ako želite, možete dodati malo gela na glatko leđa i rubove vaše kose. Srednji držanje Curl Junkie Aloe Fix Lite Hair Styling gel će pomoći da frizzies na odstojanju.
  4. Kao brz savjet, možete koristiti kraju rattail češalj za "lift" na pompadour i lepinja da se stvori više visine ili čak kroz sekcije.

Opet, jer ovaj praznik frizuru je vrlo prilagodljiv, možete pretvoriti postojeći obrt ili stvoriti to od svježeg pranje. Stvaranje i osiguravanje visoke lepinja i pompadour bi trebao trajati manje od 20 minuta.

Žele više?

Ipak se pitam da li bi trebalo provesti više vremena da se zaštitni stil? Neka DeDe objasni zašto ona voli zaštitne stilova, i zašto ona zna što radi!

Final Thoughts

Veliki zaštitni odmor frizuru, taj pogled može potrajati blizu nedeljno - samo zapamtite da često vlaži. Nemojte zaboraviti da se vezati na saten šal noću da bi vaša kosa glatka i kovrdžanje besplatno.

load...