Kosa kosa na pisti | BA.inspinre.com
Modu

Kosa kosa na pisti

Kosa kosa na pisti

Pogled

Tako je retko naći kovrdžava kosa inspiraciju na pisti, tako da smo bili oduševljeni kada smo primećen Badgley Mischka je svadba kolekcija za 2014. Kao i uvijek, Badgley Mischka Bride je inspiriran klasičnim Fatales Hollywood - Bet, Joan, Rita, Ava , Grace - ali spojena sa nonšalantno i jednostavnost francuskoj rivijeri u 1930-ih. 

Dok se modeli ne može biti prirodno kovrčava, ali mi i dalje volimo vidjeti glamurozni kovrdžava stilova u mainstream.

Inspiracija

Poznata i pistu stilista Felix Fischer za Moroccanoil stvorio inovativan svadba izgled pod utjecajem 70-teksture i ugaoni bob oblici 20-a.

Ako ste voli ovo mashup, budite sigurni da donese fotografiju na svoj frizer, jer nismo sigurni ", 70-teksture u 20 bob" će učiniti trik!

load...

The Cut

Lijepo romantičan izgled naglasio je mali, volumized lokne su moderne snažnim uglova i linija preciznosti Bobs. Cut kraći i veći u leđa, duže i na strane i na vrhu, izgled istaknuta duboko asimetrični bočnog dijela.

Kako da biste dobili ono

Fischer koristi 7/8 "figaro", počev od strane dijela, i stvorio male kovrče. Ja se zatetura i preklapaju svaki alternativni red i prikovao ih. "Međutim, ako ste bili blagoslovio kovrče, možete preskočiti ovaj korak potpuno! It plaća biti kovrčava.

Zadnje Touches

Ako ste u potrazi za to prekrasna volumen, onda ćemo vam dati dozvolu (samo ovaj put) do vrlo nježno oprati kosu. Fischer koristi Moroccanoil Classic Boar Četka za volumen. Čekinje "podignite kosu da to bude prozračniji i da ga više visina i volumena." Da bi vaša kosa od pada, postavite izgled sa ukupnim sprej za lak za kosu poput Moroccanoil Luminous Hairspray Strong. I za malo dodao glamura, pokušajte zamagljivanja Moroccanoil Glimmer Shine Spray na vrhu kose. To je ono što je pomoglo da odražavaju svjetla piste na sajmu.

Fotografije zahvaljujući Badgley Mischka Fall 2014 mladence Prezentacija

Kosa Felix Fischer za Moroccanoil

Fotografije David Webber za Moroccanoil

load...