Kompletan foo lok tutorial: Od instalacije do održavanja | BA.inspinre.com
Modu

Kompletan foo lok tutorial: Od instalacije do održavanja

Kompletan foo lok tutorial: Od instalacije do održavanja

Faux Locs su sada trend za neko vrijeme. Mislim da je sigurno reći da je to više nije "trend".it je postao zaštitni stil koji mnogo naturalistas žele i često instalirati. Za one koji ne znaju šta faux Locs, oni su samo that.fake Locs. Ako imate faux Locs svrab, verovatno uhođenje YouTube pokušavaju pronaći najbolje tutorial. Pa ne gledati dalje curlfriend.you našao. Konačno sam to uradio stil na moju prirodnu kosu i naravno sam snimio cijeli proces. Imam ti pokriveni o tome kako da pripremimo kosu, najbolja tehnika da imaju trajan stil, kako održavati svoj prava kosa i više.

Sprema vaše prirodne kose

To je vrlo važno da imaju vrlo stroge dan pranje prije vašeg instalirati. Zaštitna stajling će obustaviti vašu sposobnost da pravilno hidratizira vaše vlasi tako da je bolje početi na hidrirani kosu. Dan prije nego što sam oprala kosu, ja sam tretman proteina, i zapečaćen u vlage koristeći Način LOC (ostaviti, ulje, vrhnje). Brand izbora kako bi moja kosa zdrava ispod je Crème prirode. Koristio sam svoje Arganovo ulje iz Maroka kolekcije. Prije vlaži moju kosu sam koristio Aphogee trio za jačanje moje niti. Da pripremi svoju kosu za promašaj Locs instalirati jesam dva nit obrta na svježe oprana i hidratizirana kosu. Naravno da sušena preko noći. I ne zaboravite da ulje vaše vlasište. Koristio sam Crème od 100% Pure arganovim uljem prirode.

load...

Faux loc instalirati

Sutradan je bio "go vremena". Proces instalacije zbunjuje da napišem nešto pa sam radije gledate stvarni tutorial, ispod. Međutim, želim da dodirnete na nekoliko stvari. Prvo, odlučio sam da uradim dva Strand obrta na moju prirodnu kosu, instalirati neuredan kutija pletenice, a zatim zamotajte ih kinky kosu. Po mom mišljenju ovo je najbolja praksa na:

  1. Zaštitite kosu od oštećenja. Dva Strand obrta čini vaš niti jača da se nosi sa pletivom kosu.
  2. Instaliranje kutija pletenice prvi asistencija s dugovječnosti stila. Ja sam suđenje i pogreške prije pronalaženja pravo tehniku ​​za mene. Pokušavam ga na labave kosu napravio Locs vrlo tanak i nisu bili učvrstili. Pokušao sam obrtima previše i umotan ih sa kinky kosu i opet su otkrivajući pred mojim očima. Oni bi trajati sedam vrhova. Dakle, na kraju sam uradio kutiju pletenice koja je bila hit. Moje Locs su malo kruti i teški, ali imam komad umu da neće razotkriti i moja kosa je zaštićena u potpunosti. Da je trebalo vremena, ali ja radije uzmem vremena da bi moja prirodna kosa! Lol!

Održavanje

Za laku noć koristim Florbella Boutique Satin Bonnet da zaštitim svoju kosu. To je pouzdan brend, a ona je crna žena koja je ruka čini svoje proizvode. Sam predstavio moje haube u tonama tutorijale i ja uvijek hvalim kako se uklapa moj veliki amo savršeno. Sam naglasio toliko da će rasti sa kosom bez obzira koliko debeo i dug postaje. Pa, ovo je pravi trenutak da se to ponovo naglasiti. Svi moji Locs savršeno se uklapaju u ovaj poklopac. U stvari sam oduševljena. Pravi satena haube je tako koristan za očuvanje ovog stila. Također će zadržati svoju kosu hidratizirana.

Mnogi ljudi imaju tendenciju da misle zaštitni stil znači da dobijem odmor od brige za kosu. Ne. Dodavanje vlage i brtvljenje ipak je važno. Naravno da su ograničeni ali morate učiniti sve što možete. Volim da se više fokusira na skalp, korijenje i novi rast. Prskajte vodu, ruža vodu, koktel, itd na skalp svakih nekoliko dana (po potrebi) osvježiti ga i dodati vlage. Dodajte svoj omiljeni nafte i učiniti brzo masaža vlasišta. Ruža vode će pomoći da bude čisto kao dobro. Ima ugodan miris previše! Mmmmm! Možete čak koristiti ručni parobrod, www.qredew.com. To je sve održavanja što trebate; tako da dobijete mini Vacay. Lol!

load...

Mislim da sam pokrio osnove. Nadam se da smatra da je ova poruka pomoći. Držite scrolling da vidimo stvarni tutorial. Postoji tona savjeta unutra previše! Slobodno podijeliti sa svojim curlfriends. Zapamtite, podržavaju crna kompanije koje mogu oblikovati kosu u promašaj Locs ali želim vam da uštedite novac. Budite kreativni i pokušajte te se! XO

Watch

Ovaj članak je napisao Yolanda Renee od Itd Blog Mag i dijele na CurlyNikki.

load...