Kokosovo ulje i hidrolizovani pšenični proteini vraćaju suve kurlove | BA.inspinre.com
Modu

Kokosovo ulje i hidrolizovani pšenični proteini vraćaju suve kurlove

Kokosovo ulje i hidrolizovani pšenični proteini vraćaju suve kurlove

Ako ta misao palo na pamet u posljednja 24 sata, ti si među redak, pozlaćena grupa Naturalista elite (i morate dijeliti svoje tajne sa zajednicom * mig, mig * * gurkanje, pogurali *).

Pa šta je s tobom, kovrdžava? Je sama pomisao na vaše kovrče daju svoje srce trunke zbog pobjegao mogućnosti za hidrataciju?

Ne boj se!

Postoji recept za mane bolesti: tretman vlagom bogate proteinima, u kombinaciji s obnovljenim pristup oprati dan!

Pratite preporučene korake za njegu kose u ovom pod pokroviteljstvom post. Vi ćete naučiti kako izvesti holistički hidratantnu rutinu i primijeniti tretman protein za kovrče uz pomoć prirode proteina Coconut Restore.

Kokosovo ulje na bazi hidratantna i proteina tretman: Korak po korak Rutinska

Ako imate kovrdžavu kosu, verovatno je iskusan suhoća u nekom trenutku tokom svog rasta. Ovo suhoća je oblik štete, pogotovo ako niste bili u stanju da vlaži na redovnoj osnovi. Da započne proces vraćanja zdravlja vašeg kovrče i prirodni sjaj, slijedite ove vlage i proteina liječenje-fokusiran rutina ispod.

load...

1. Replenish kao što shampoo te kovrdže.

Proces obnove počinje sa glavom čiste kovrče. Kada radite svoj vlage hranjiva šampon u kovrče, vi istovremeno ih čisti dok ih priprema za styling s ključnim sastojcima shea maslac i kokosovo ulje. Ovo je dobra vijest, jer kokosovo ulje ima antibakterijska svojstva, a shea maslac donosi vlagu nazad na suho kovrče i sprečava svrbež vlasišta. Sada ste spremni za poglavlje kosu i nanesite regenerator.

2. Jačanje niti sa srdačnim uređaj.

Vaš novi, bogate proteinima Daily jačanje kose jača nakon prve primjene. U utvrđivanju, primijeniti uređaj s računa da svaki pramen kose. Zahvaljujući protein mlijeka, anti-lom strengthener i panteon, visok vlakana Fortifier, vaše lokne će biti u stanju izdržati gotovo ništa priroda baca u tome.

3. To je vrijeme da ispuni heroj svog liječenja vlage.

Ovo je trenutak koji ste čekali. Kako bi se zadovoljile ovlaživač glavu glavni. Dozvolite mi da vam predstavim svog heroja: intenzivni Repair maska. Ti ćeš primijeniti ovaj Masque, od korijena do vrha, na prst-razvezane kosu. Zatim pokriti kovrče s tuš kapa za 5 do 10 minuta za optimalne rezultate. Neka maska ​​sačuvali kovrdže dodavanjem kokosa i lanenog ulja, a hidrolizovani protein pšenice, koja je prirodni termalni štit i da će ojačati vlasi kose (aka, glavna komponenta ovog poseban tretman vlage). Znam da ste ljubitelj ovog neverovatnog maska, ali ćete morati isprati za sljedeći korak u ovaj tretman vlage.

4. Dodajte još više vlage kovrča.

Rotora hidratantne stranka nije gotova, prijatelju moj. To je vrijeme da uhvati za kontrolu kovrča ispire dodati sjaj poboljšanje jojobe i uvijaju calmers vitaminima A i E. Ovo umirujuće odsustvo-u će vam pomoći da se bore protiv ekološke štete tokom dana. Čak i kada ga primijeniti, od korijena do vrha, na suho kovrče volećete odmah osvježenom dojam vaše kovrče. Radite ovo odsustvo-u kroz kovrče sa entuzijazmom, tako da možete ići naprijed s primjenom svojim revitalizirajući Šlag kokosovo ulje sljedeći.

5. Za jastuk meki uvojci koji ostaju hidrirani, grab kokosovo ulje i gelée.

Sada kada ste dali svoj kovrče ozbiljan tretman vlage sa blagim čišćenje, proteina maska, i pregib ljubitelja uređaja, potrebno je da zaključate vlage u! Prvo, emulguju i primijeniti Revitalizacija Šlag kokosovo ulje sa rukama na mokrim kovrče dodati sjaj i zaštitili svoje kovrče od oštećenja okoliša. Sada, sve što trebate je Styler koji sadrži vlažilac i ima jačanje komponenti. Nisi u sreću? To samo tako dogodi da vaš styling i postavljanje Gel EE ima i, s vlagom zadržavanje med (vlažilac) i amino kiseline (jačanje radi sprečavanja loma).

load...

Tako će ovaj tretman proteina kod kuće popraviti oštećena, suha lokne?

Vi znate da postoji samo jedan način da saznamo. Probaj! Ćete se kaže: "Vau! Moja kosa izgleda neverovatno danas.". Svaki dan!

Protein prirode Coconut Restore je ovdje kako bi dodali život na svoj trenutni hidratantne tretmane i stil rutine. Ovo je vrlo uzbudljivo vijest za tebe, jer čak i ne moraju čekati da se ovi proizvodi u vašem domu: možete ih kupiti klikom na slike proizvoda ispod!

Sada kada ste spremni za liječenje vaše lokne ovom hidratantna režim bogate proteinima, to je vrijeme da okušati sreću anddddd...

Unesite Protein Coconut prirode je Restore Giveaway sada!

Kada

8. Novembar 2016 - 11. Novembar, 2016

Nagrada

5 sretnih dobitnika će dobiti:

Vlage hranjiva šampon

Dnevno za jačanje kose

Intenzivna Repair Masque

Kontrolu kovrča ispire sa kose

Revitalizirajući Whipped kokosovo ulje

Styling i Gel Postavljanje EE

Kako pobijediti

Udružili smo se sa proteinske prirode da vam cijelu Coconut Restore linija za besplatno kada nam reći zašto vam je potrebna ova tretman vlage i briga rutinu za vaše kovrče.

Postavite vaše odgovore u komentarima ispod teksta, na našoj Facebook stranici, ili Instagram za ulazak u ovo takmičenje.

Samo se na glavi, Međunarodni kovrdžav: Ova nagradna igra je otvorena samo američki rezidenti, po našem HSTC = 61383731.890adf2afbb865df0e7e74443bcdf7e4.1475344761588.1478556761999.1478565248642.81__hsfp = 2245973711 "> Opći uvjeti.

Kao i uvek, ostani kovrčava!

load...