Kokardne događaje za septembar 2018 | BA.inspinre.com
Modu

Kokardne događaje za septembar 2018

Kokardne događaje za septembar 2018

Počnimo septembra Curl Trenutno utakmicu u malo šala ovdje:

Knock knock.Who je tamo?

Septembra.

Ko septembra?

October je prepuna previše AWESOME HAIR DOGAĐANJA - ZOMG!

Septembra u "A" drži Hair Show zamah teče sa tri neverovatno, ali sasvim različita, prirodne pojave kosu. 8. Septembra, dva vodeća na zapadnoj obali je stilista i prirodne mavens kose, Felicia Leatherwood i dr Kari Williams će predstaviti na "A Night sa Shea vlage" 6:30-10:00 kovrdžav, to ne bolje od ove linije u smislu kovrdžave obrazovanja kose, pa budite sigurni da ići i uživati ​​u slobodno punu veličinu proizvoda, predjela, gotovina bar i ispunjavanje vaše kolege naturals. Ulaznice su 20 € i ovdje se mogu kupiti.

load...

Odmah nakon toga je svjetske prirodne Hair Show 10. I 11. Sep u International Convention Center Gruzije. Povlačenjem u hiljadama posjetilaca i stotine proizvođača za dva dana shopping i obrazovanje Bonanza, ovo je najveći kovrčave kose show u zemlji. Pad šou može pohvaliti novim glavnoj bini sesije pod nazivom "Big Chop ili ne" sadrži mnogo različitih načina za prelazak na prirodnu kosu. Budite sigurni da provjerite WNHS "dnevnici prirodnog - The Fashion Experience", modna revija uz upotrebu prirodnih frizure i najnovije ponude dizajnera 'u subotu 10. Septembar u 7:00

Dva vikenda kasnije je jedan i jedini Fashion Week Fro, manji događaj usmjeren na pružanje intimni prostor za učenje o prirodnom kosom, povezivanje sa vrhunskim prirodnim brendova, upoznavanje novih prijatelja iz cijele zemlje, i naravno, uživajući u žestokoj mode šou. Ovaj fenomenalni, i mislim apsolutno fenomenalan događaj, ima puno zabave i novih, uzbudljivih funkcije u rukavu ove jeseni, uključujući i pool party i penthouse stranka čiji je domaćin bio jedan i jedini Kim Coles! Budite sigurni da provjerite novi YouTube promo video - čini mi srce utrke samo ga gleda !!

Naturalistas na Karibima će se okupiti I am beautiful - prvi kovrčave kose događaj ove vrste na otocima! Hosted by Miss Naturalista, događaj se proteže preko dva dana i dva otoka. U subotu, 24. Septembra događaj će se održati u St. Thomas zatim Croix na 25. Skup će Emceed tvoji istinski, što predstavlja moje Natural Selection blog, i mogućnost prezentacije stilista Felicia Leatherwood i YouTube Guru Blackonyx. Za više informacija o tome kako kupiti ulaznice, posjetite stranicu događaj!

Prirodni Trendsetters modeli pokazati stručnost prirodna kosa uskoro stići na FMU kampusu

U ponedjeljak 12. Rujna prirodne dlake Trendsetters će biti domaćin svečanog otvaranja slavlje u čast svoje nove lokacije na kampusu na Floridi Memorial University. 12-godišnji salon je prvi i vodeći kovrdžave za njegu kose na Floridi, ali ovo je svoj prvi salon usmjerena ka pružanju resurs za njegu kose na studentima. Manifestacija će imati edukativne prezentacije od strane stilista i da će uspostaviti salon kao resurs za Transitioners i veterana naturals slično. Manifestacija će se održati u 6:00 sati u JC Sams / ocean banke Studentskog centra. Za više informacija, ostanite na NTS Facebook stranicu i web stranice.

load...

Haute tekstura je naziv igre na ShearStyle

Nakon godinu dana ispunjena rade događaja širom zemlje, NaturallyCurly je oduševljen objaviti naše sponzorstvo veliki događaj u našem rodnom gradu Austin, TX. Ovaj događaj, Shear stil, je dio lokalnih, lifestyle publikacija Tribeza je StyleWeek. Shear stil, koji se održava u srijedu 28. Septembar 6:30-21:00, će se predstaviti na modnoj reviji prezentacije Austin top stilistima iz Propaganda dlake grupe Jackson Ruiz Salon, Jose Luis Salon i Ron kralja Salon. Imamo besplatne ulaznice za prvi 125 NaturallyCurlies koji RSVP! Nadamo se da ćemo vas vidjeti tamo!

I evo nas!

To je to za Curl Trenutni ovog mjeseca. Ja sam već zbrisali od svih velikih događaja koji se dešavaju svuda! Ako imate događaje želite podijeliti za oktobra Curl Trenutno, budite sigurni za slanje informacija na [email protected]!

load...