Kokardne događaje za oktobar 2018 | BA.inspinre.com
Modu

Kokardne događaje za oktobar 2018

Kokardne događaje za oktobar 2018

Oktobar je lud mjesec u svijetu pregib sa događajima pojavljuju od u svakom smjeru !! Evo nekih od najvažnijih događaja za predstojeći mjesec. Ne zaboravite, ako želite da dostave svoj događaj za uključivanje u ovom mjesečnom seriji, pad linije na [email protected]

Krenimo na Zapadnoj obali sa prirodne kose Cruise u organizaciji Prikaz mog Roots, a prirodna kosa meet-up grupa iz San Diega. Petodnevni izlet u će isploviti iz Long Beach u ponedjeljak 10. Oktobar i glavu Catalina Island i Ensenada, Meksiko prije nego prije povratka u luku 14. Oktobra. Pohađaju naturalistas će imati priliku da se upoznaju stil savjete, trikove i primaju uzorke od sponzora proizvoda. Za više informacija pogledajte početnoj stranici prirodne kose Cruise.

Sljedeći se na istočnoj obali, Koils je po prirodi domaćin događaj u našem glavnom gradu pod nazivom "Prirodni nije hir". Događaj dana-dugo će biti usmjerena na slavi sve aspekte prirodne lifestyle- iz ekološkog obrazovanja, u wellness, na bloger panel sadrži moja malenkost u ime mog bloga Natural Selection. Ulaznice su gotovo rasprodane pa budite sigurni da hop na njih kupujući ih online. Ili Enter da osvoji par (pobjednici izabrana je u utorak!)

load...

U četvrtak 20. Oktobra CurlyNikki će biti domaćin svoj prvi NYC sastaju se pod pokroviteljstvom Elimisha. Nikki učinio događaj sa Elimisha u junu u Orlandu koji je bio veliki put OL, tako da oni koji su dobili karte, imate sreće za vrijeme razbijanje! Nažalost, ovaj događaj je u kapacitetu, ali vi ste pozvani da se pridruže Nikki i bloger LoveBrownSugar na piće nakon događaja od 22:00 until.at Pranna Restaurant.

BlackOnyx77 od Youtube će biti domaćin joj je godišnji događaj "Fabulously jedinstvene prirodne Hair" u Tampa Florida 22. Oktobra. Manifestacija će imati proizvođača, zabava, tribina, obrazovanja i još mnogo toga. Prema Miss Blackonyx sama događaj je zaista jedinstven jer je "najviše divalicious jedan tamo!" Za više informacija posjetite sajt događaj ovdje.

Pampered i Pretty u A

NaturalChica i MimiJOnline će biti domaćin "NaturallyPretty" 27. Oktobra u Atlanti. 300 polaznika će se pridružiti za večernji domaćin ljepota entuzijasta, industrije insajderi, i dizajn profesionalci. Ključnih učesnika uključuju Robin Groover od Too Groovy i Sutera Hair Spa, Yolanda Owens od Iwi Fresh i Pampered Nail Spa, Nails by Jayh, P3 Lab, i osoba šminkera Jeremy Dell i Alexandra Butler. Za više informacija i da kupe ulaznice provjeriti sajtu događaj!

load...