Koji su alkoholi loši za kosu? | BA.inspinre.com
Modu

Koji su alkoholi loši za kosu?

Koji su alkoholi loši za kosu?

Umjesto da pita "Da li je alkohol loše za moju kosu?", To je bolje da pitam: "Da li alkohol loše za moju kosu?" Alkohol nije jedna hemijska već cijelu obitelj hemikalija sa vrlo različitim svojstvima i vrlo različite efekte na kosu. Možda ste čuli da je alkohol loš za kosu. Kao i kod mnogih drugih stvari, to nije tako jednostavno. To ovisi o vrsti alkohola govorimo. Alkohol koji bi se koristio u holding sprej se vjerojatno neće biti super za kosu. Međutim, čak i ovi alkoholi služe svrsi. Neki alkoholi su potpuno suprotno. Oni su zapravo "masne" alkoholi koji dodaju vlagu na kosu povlačenjem vlagu iz zraka (zovu higroskopan). Oni također pomažu da se zgusne proizvodi nisu štetni za kosu.

Kratkog lanca alkoholi su uglavnom oni coily kose žena će žele izbjeći. Oni se uglavnom koriste u stilu / proizvodi za završnu obradu. Razlog zbog kojeg se koristi je, zbog načina na koji su strukturirani, brzo ispari. Ali, oni također imaju tendenciju da wick vlagu iz kose koja može ostaviti da se osuši i neposlušnu - obično vrlo stvar kovrčave kose žene pokušavaju izbjeći. Neki primjeri su SD alkohol 40, etanol ili etil Alkohol, propil Alocohol i izopropil. Kada su mnogi ljudi misle o alkoholu, misle trljanje alkohol (izopropil alkohol), koji svi znamo brzo isparava. I, istina je da je korištenje ove vrste alkohola na kosu iznova i iznova, a ne pravilno zamjene vlaga će izazvati štetu.

load...

Međutim, tu je potpuno drugačija klasa alkohola. To su velike molekule, dugi lanac alkoholi koji su drugačiji od kratkog alkohola lanca kao noć je iz dana. Oni imaju tendenciju da budu "masne", grupišu i ne brzo ispari. Crtaju vlage u kosi, zgusnuti proizvode i koriste se u neke od najboljih proizvoda na raspolaganju za kosu. Primjeri uključuju stearilni alkohol, cetearil Alkohol i Myristyl alkohol.

Dakle, sljedeći put kada vidite riječ alkohol na etiketi proizvoda ti proveravam, učiniti neke istraživanja o vrsti alkohola je. Vrste proizvoda će vam dati dobar trag. Ako je proizvod dizajniran da se koristi na suhu kosu kao završni proizvod, to je vjerojatno kratko alkohol lanac i bit će sušenja na kosu. To ne znači da ne možete koristiti proizvod. Samo shvatiti kako se to radi. Ako ste pronašli alkohole svoj uređaj, oni su najvjerovatnije dugih lanaca alkohola i oni se koriste za dobrobit vaše kose. Osjećaju ugodno znajući da radiš nešto dobro za kosu pomoću njega. Ako želite da izbjeći alkoholi potpuno pomoću oblikovanje i uređaja koji su bez alkohola, pokušajte Treasured Brave pomada za kosu i gel i Awaken Emu Oil regenerator. Oba su prepuna prirodnih sastojaka koje možete osjećati potpuno sigurni koji se odnose na vaše lokne, kao što su aloe vera, shea maslac, košer glicerin povrća i limunska trava.

Sastojaka koji vaša kosa buja pod će biti jedinstvena na svoj individualni lokne, ali bez obzira na tip kose imate se isplati da se dobro upoznati sa svojim etiketama proizvoda.

Za više članaka kao što je ovaj, pogledajte Treasured Brave.

load...