Koje pletenice su najbolje nositi kada prelazim? | BA.inspinre.com
Modu

Koje pletenice su najbolje nositi kada prelazim?

Koje pletenice su najbolje nositi kada prelazim?

Koju vrstu pletenice trebam dobiti za moju prirodnu kosu? Nikad nisam imala pletenice i žele istražiti. Ja ću na tri mjeseca prirodnim (i) sam čuo stavljajući pletenice u će maksimizirati rast. Koju vrstu pletenice trebam dobiti?

Odgovor

Prvo, congrats za odlazak prirodno. Bez obzira na to koliko su otišli pred vama, to je lični i nagrađivanja putovanje koje je više od promjene frizure, ovisno o tome što to znači. Popularan način da se prirodno nosi pletenice za maksimalnu zadržavanje dužine. Maksimalan rast dolazi iz ne pletenicama, ali pravilnu ishranu, vježbanje, ravnotežu vlage-proteina, nizak nivo stresa, genetike, i niska manipulacija. To ne znači da ne možete ostvariti maksimalan rast noseći pletenice dok tranziciji; ovo je samo podsjetnik da je dodao kosa stil i nije rješenje za optimalan rast kose.

load...

Postavljanje pletenice u kosi je odličan način da se u tranziciji, ali postoje pravila slijediti, tako da vaše prešlo kose (koji mogu biti krhka i slaba od kemijskih Relakseri) ne postaju slabije ili zanemarena. Kosa koja je u pletenice, pod periku, ili u SEW-u i dalje treba hidratacija i čišćenje, a kada tranziciji morate biti hiper oprezni o brigu o vašem kovrče kada je upletena ili skriven. Zaštitna stilova rade samo ako štite kosu koja je skrivena.

Kukičanje pletenice, senegalski obrta ili pletenice, ili kutija pletenice su veliki stilova za prelazak

Postoji nekoliko vrsta stilova koje možete izabrati, ali kao što je sledeći savet državama, morate biti svjesni što će veličine biti najbolje.

Steer jasno iz male pletenice ili uske pletenice

To mogu biti štetni za vaše ivica posebno, ali stilova kao što su mikro pletenice su poznati povlačenjem kosu iz korijena. Oni su zaista nije velika za svakoga, ali za transitioner to može biti ozbiljna greška koja može dovesti do pucanja. Što je veća pletenice bolje, kao da vam omogućava da ostvarite svoje glave i dlake na pravi način vlaže, očistiti i omogućiti zraka doći do vašeg skalp.

Daj kosu pauzu između pletenica instalacije

Ne skidaj pletenice dole na utorak i imaju više instaliran na petak. Morate dati svoju kosu nedelju dana ili duže dah i odmor. To može biti veliki trenutak za trim tokom jedne od tih pauza previše, tako da provjerite vaše krajeve i rubove da vodeći računa da nema razrjeđivanje. Ne dozvolite Braider da instalirate pletenice tako jako da ste pronašli udaraca ili imate glavobolje. To znači da je pletenica je preusko, a vi ste u opasnosti od prorjeđivanja ili čak lom kada se uzme ga.

Dati svoju kosu (u pauzama) neke dodatne TLC

Protein tretmani su odlični za jačanje vaše kose nakon duge instalacije pletenicu. Pobrinite se da duboko stanje za vrijeme i nakon instalacije pletenica. Ne zaboravite da je vaša kosa treba da se očisti, uređaj, i hidratizirana li pleteni ili labave. Nikada ne ostavljajte pletenice u duže nego što je preporučeno i dati svoju kosu dovoljno vremena za odmor između aplikacija.

load...