Kinky cuts: Ja, ja i moja prokleta kosa | BA.inspinre.com
Modu

Kinky cuts: Ja, ja i moja prokleta kosa

Kinky cuts: Ja, ja i moja prokleta kosa

Otkad sam imao manje nego slane naleteo na štetu topline, bila sam sve više avanturistički sa mojom glavom puna kalemova (obratnice, poznat i kao 'Lola'). Nakon gotovo godinu dana pazim na haute stajling The Damn salona, ​​ja sam konačno ponosom mogu reći da LOLA BIO JE PROKLETA.

Prokleti Salon postoji kako bi se osiguralo da prirodna kosa nikada nije dosadno. Sa svojim potpisom stilova, kao što su Urban Twists i grad Twists, yawn-dostojan kosa sigurno nije ono što ćete naći u svijetu od Prokletstvo.

Prije dvije sedmice, tim Atlanta sa sjedištem u prokletih stilista donio je Taste of Damn Houston tokom vikenda Za mobilne Hair Show. Naručio sam par Urban Twists off prokletu menija, koji se koristi vlastitim tehniku ​​dodati prilagođenu spoj sintetičkih i ljudske kose za poboljšanje prirodne kose. Proveo sam bujna i nezaboravno popodne sa Prokletstvo stilistima Mushiya, Ephinae, Somto i Dava jer transformiran moja mala namotaja u okreću glavu i Prokletstvo žestoke mane. Za dodatnu dozu Prokletstvo, dodali su u izvrsne i vatreni niz od plavuša na front.

load...

Međutim, vizije Damn nisu jedino što ples oko u glavi. Ja također su posmatrajući sve popularniji 'undershave,' postao popularan po celebs kao što su Rihanna i Cassie. Mislio sam da nije bilo vremena poput sadašnjosti i zamolio Damn stilistima da napuste zakrpu kose na mojoj lijevoj strani labave i krenuli u potragu berberin završiti izgled onoga što sam odlučio nazvati prokletu Fade.

Jedan od Za mobilne Hair Show izlagača, Faruk od KnattyHeadz, desilo da bude i berberin, a nakon početnih konsalting i planiranje i jedan završni tetošenje sa sobom, sam sjedio u stolici i Lola je završnica, zazvonio, izblijedio, i obložena u Prokletstvo slave!

Nedelju dana kasnije

Prošlo je nedelju dana od kada sam dobio Prokletstvo Fade i ja sam apsolutno ga voli! Ja sam uzimajući tona pohvale od prijatelja i nepoznatih slično (čak i moja mama i Nana kopati to).

Ja sam dobiti mnogo pitanja o tome da li ili ne, ja sam bio uplašen ili ne žalim zuji dio mog kosu. Moj odgovor: Apsolutno ne!

Ljepotu kose je da će rasti bez obzira na sve. Za mene, to je važno da ga zabave, držati ga svježe, i iznad svega - držite ga zdrav!

Prokletstvo održavanje

Održavanje moj prokleti Fade je super lako, uglavnom zbog toga što je kao vodeći računa o mom redovnih kosu. Mogu oprati, stanje, san, i stil kao i obično.

Jedini izazov se navikava na ekstra hladnoću da nema kose jedne jedne strane i ponekad opstruirao viziju zbog velikog plavuša napadu. Volim kako imam potpunu kontrolu nad kada je obrijao dijelu izložen, a kada to nije.

Igram sa mnogo bouffants i francuski role da se povuče moju kosu i ostavite da labave za divlje i dramatičan izgled.

Get Yourself Damned

Za više informacija o tome kako možete dobiti Proklet ili kako dobiti Taste of Damn da dođe do vas, posjetite Prokletstvo Salon web stranice.

Prokleta Fade

Live Snimak brijanje My Head

load...
load...