Kakva je to hype iza Wash n GO -a? | BA.inspinre.com
Modu

Kakva je to hype iza Wash n GO -a?

Kakva je to hype iza Wash n GO -a?

To je ne čudi da peru i gos su moja omiljena kovrčava stil. Ja sam ih uvijek volio, pogotovo kada sam prvi put počeo prelazak na prirodno. Za mene, to je bio oličenje onoga što znači biti prirodan - nosite prirodne pregib obrazac kao što je izrastao iz glave uz malo proizvod na to. Voljela sam ga!

Operite i gos su i prestižnu stil među zajednice prirodna kosa. Za neke naturalistas, dolazi lako pri kreiranju pranje i habanje stilu, kao što su savladali tehniku ​​koja radi najbolje za njih, a onda su naturalistas koji se bore da se stvori nosivi pranje i otići, jer nisu shvatili rutinu koja radi najbolje za svoju kosu.

Ja zaista vjerujem svatko može nositi pranje i ići s pravilnom tehnikom i proizvoda, ali kada je za pranje i otići postati "It" stil?

Iz onoga što se sjećam, oprati i GOS, zajedno sa twist izlaza i pletenica outa, bili su glavni stil izbor blogera kad sam u početku počeo svoje putovanje na prirodne. I razmislite o ovom stilova biti dio prirodnog oblikovanje kose starter paket, uz pranje i otići što je najteže svladati. Ovi blogeri bi oprati kosu i primijeniti svoje proizvode u rubrikama, stvarajući sjajna, oteturao kovrče koje bi se osuši da postane fluffy još definiran pranje i otići stilu. Postoji mnogo više na hype nego samo pranje i ide ovako:

load...

Fotografija ljubaznošću @CurlsFoTheGirls

Stvarni pranje i otići proces

Da budem iskren, ne postoji takva stvar kao što je pranje i ne idu. Proces je više kao pranje, stanje, otpetljati, duboko stanje, isperite, nanesite proizvode (Pokrivanje, grabljama, ili na neki drugi način), plop, poviti, a vaš izbor sušenja - kapuljačama kosu, širenje, ili sušenje zraka. Moje proces ne sastoji od svih ovih koraka, ali postoji mnogo načina da se postigne pranje i otići. Figuring out najbolji način za kosu je dio procesa.

Zapravo sviđa vašu prirodnu pregib obrazac

A pranje i otići je stil stvorio na svoju kosu u većini prirodnom stanju, što znači da nema uvijanja ili pletivom uključeni. Ovaj stil se može postići na različite načine ovisno o tome što metoda radi za vas. Figuring out najbolji način i proizvodi za upotrebu samo su dio borbe - zapravo sviđa vašu prirodnu pregib uzorak s druge strane. Važno je shvatiti da ne postoje dva pranja i gos će izgledati slično i svi kosa je drugačija. To je razlog zašto morate pronaći metodu (i proizvoda) koji radi za vas! Mnogi naturalistas ne vole svoju kosu zbog skupljanja, koji se ne može izbjeći. Međutim, možete prilagoditi način izdužiti vašu kosu, što olakšava pouzdano rock vaše pranje i otići.

Pronalaženje proizvoda koji zapravo rade za vas

Iskreno vjerujem da svako može rock operi i idi. To sve ovisi o tome metoda i proizvoda koji se koriste, ali to je sasvim moguće. Mislim da je to nakon što sam koristiti moje odsustvo u uređaj, mogu koristiti kremu Styler, gel, ili neke druge styler za postizanje moje pranje i otići. Naturalistas sa čvršće kovrče možda morati koristiti styler gel-based i primijeniti na natapanje mokru kosu za zaključavanje u svoje kovrče stilu svoje pranje i otići. To je dio procesa otkrića. Sve možda neće raditi za svakoga, ali postoji pranje i otići način za vas.

Fotografija ljubaznošću @CurlsFoTheGirls

Ja apsolutno ljubav kako moja kosa izgleda u pranje i otići. Mislim da je hype leži u mogućnosti da rock vašu prirodnu pregib obrazac kao što je, bez potrebe da ide dodatni milju s uvijanje ili srerujemo kosu. Otkad sam prirodno, pranja i pokretu je postala moj stil potpis i zaista je definisano šta znači biti prirodno za mene.

Dakle, prirodno kovrčavu world.How da li zaista mislite o Wash & Go?

load...

Da li ste savladali tehniku? Dijeliti svoj Wash & Go Slika s nama na Facebook-u!

load...