Kako se lakše vratiti u skolsku školu | BA.inspinre.com
Modu

Kako se lakše vratiti u skolsku školu

Kako se lakše vratiti u skolsku školu

Melissa Chanel, pregib influencer, bloger, i Nacionalni Beauty ambasador Cantu je nedavno sjeo sa mnom nekoliko svojih omiljenih savjete o tome kako napraviti svoj povratak u školu curl briga lakše. Cantu je jedan od naših brandova na teksture na pisti 2017. Powered by Sally Beauty. Cantu proizvoda možete pronaći na adresi Sally Beauty, naš ekskluzivni maloprodajni sponzora za teksture na pisti. Kao što smo opremiti za povratak u školu sezone, Melissa i ja razgovarali tate i kike, fakultet i frizeri, kako da oblikujete frizuru za školsku godinu, i zaviriti u ono što možete nositi u torbi da sačuva svoj stil!  

Fotografija ljubaznošću @cantubeauty

Zdravo svima! Ja sam Melissa Chanel, Nacionalni Beauty ambasador Cantu i sam bio prirodno za 9 godina! Počela sam moje putovanje prirodne kose dok sam bio u školi. Kao što sam pohađala koledž, moj stilista u to vrijeme je bilo kao "Hej Melissa, mogu dobiti kosu ravno bez postavljanja Relaxer u njemu" i tako je počelo. A nakon diplomiranja koledža, nisam imao ovaj stilist da idu u više, jer je bila u drugoj državi. Dakle, onda je bilo kao u redu, da vidimo kako moja prirodna obrazac kosa. Cantu je bio prvi proizvod sam jer je to bilo u mojoj lokalnoj trgovini. Od tada nisam osvrtao. Počeo sam blog dijele savjete i trikove sa svojim sledbenicima o prirodnu kosu, a ja sam učinio sve što od rezanja ga, na farbanje to, da puštajući da raste nazad, i ne bih to imati bilo koji drugi način.

load...

L: Dakle, nedavno, Cantu je izaći sa liniju proizvoda za cijelu obitelj? 

M: Da, želimo da svi znaju da je Cantu je za cijelu obitelj. Imamo kolekciju dete, mi imamo žena, a mi imamo novu mušku kolekciju lansiranje. Trudimo se da bude jedan stop shop za mamu koja je u potrazi za nešto za nju, njenog muža i njeno dijete.

Dok se pripremamo za povratak u školu sezone, njen gornji savjeti uključen raščešljavanje, hidratacija, zaštita vaše niti, i oživljavanje kosu.

Fotografija ljubaznošću @cantubeauty

1. Raščešljavanje

Otpetljava kosu i koristeći pregib kremu na pramenove kako bi stajling proces za nijansu malo lakše je Melissa prvi tip. Za tate koji su eventualno za oblikovanje kose svoga djeteta, Melissa nudi ovim riječima mudrosti:

"A Detangler će spasiti svoj život! Raščešljavanje [prije pranja će pranje-dan] lakše 100%. Cantu ima neverovatan njega za djecu uređaj Detangler. To zaglađuje kosu i pomaže u izradi i to zapravo dobio nagradu NaturallyCurly u 2015. Godini. Znam da neki odrasli vole klinac da odrasle jedan, tako otpetljati kosu prije nego što ga oprati. To će pomoći dan pranja bude glatko. " 

2. Vlaže

Hidratantna pramenove kako bi se osigurala zdrava kosa je sve načine na vrhu naše pregib liste. Melissa pogled na hidrataciju kovrdžave kose uključuje koristeći njega za djecu Curl krema kao Styler.

"Get dobar pregib kremu. Rep će biti najlakši način to možete učiniti ili dva kikice. Koristite curling kremu nakon što ste stanje jer pomaže definirati i poništava kovrdžanje. Dakle, pregib krema će biti vaš sljedeći najbolji prijatelj. Koristite ga nakon Detangler, definirati kovrče, i pomoći kosu ući u rep ili 2 kikice. Za male dječake, pokušajte zbrinjavanje za djecu Styling krema, jer želite proizvod s malo čekanje. Ja bih koristiti Detangler (ako je potrebno), a pregib vrhnje, a zatim stil krem. " 

Fotografija ljubaznošću @cantubeauty

3. Zaštitite

Jednom kada imamo skup stilu, moramo znati kako da ga štite u noći. Ja sam veliki fan satena jastučnicu sebe, kao i moj saten poklopac motora padne dosljedno. Melissa predlaže da se "koriste satena jastučnicu ili satena haube, a imaju i bocu s vodom sa samo voda. Sljedećeg jutra, magla [vašeg djeteta] kovrče za podmlađivanje i revitalizaciju i dovesti svoju kosu vratiti u život. "

load...

4. Revive

Na kraju, nakon što je težak dan u školi, da ne spominjemo pauze, vaše dijete kosa je siguran da se znoji se! Melissa i ja razgovarali o njoj preferirani metode stila oživljavanja i kako ona čuva svoje kovrdže tražim svježe. Jedan od svojih omiljenih linija proizvoda ima Jabukovo sirće, a posebno radi pružanja olakšanje u svojim korijenima i kontrola ulja. "Cantu ima liniju proizvoda koji su oko osvježavajuće svoj stil. Refresh kolekcija sastoji se od Root ispiranje, a Root za javnost, a Dry Co-Wash, sa ovom linijom kao savršen za studente koji su zaštitni stajling. Naša kosa proizvodi toliko ulja, pa oživljavanje je važno imati kosu pune i sjajna. " 

Za djecu, ona preporučuje držati liniju na bazi klinac, a zatim prelazak na porno proizvoda nakon što je pogodio sa 13 godina.

Fotografija ljubaznošću @melissachanel

Njene posljednje riječi savjeta za roditelje kovrdžave djecu i kovrčava žena i muškaraca na fakultetu:

M: "Kada sam prvi put počeo [radi u kosi industriji], rekao bih mlade ljude da kada ste pronašli nešto što radi, držimo ga Vi ne morate biti veliki Hoarder proizvod koji pokušava od 50 miliona proizvoda Ako.. Ćete naći nešto što radi, koristite ga. Isto tako, redovito se ukrasi. Nemojte se bojati da se skratila kosu. Zdrava kosa je dobar za kosu, tako da želite biti sigurni da si podrezivanje, duboko uređaj i ako nađete proizvod koji radi, držati s njim. "

Jedna stvar koju treba imati na svoj ruksak Curl Come Back sprej, jer oživljava frizure koje su mogle pao tokom dana. Ja, osobno, sam ljubitelj nošenja sprej bocu vode i kose mlijeko kad god sam zabrinuta pada moj stil. "Ovaj sprej redefiniše, vlaži i obnavlja kovrče."

Hvala vam puno na Melissa za razgovor sa mnom, i radujem se susretu Cantu Beauty na teksture na pisti 2017!

Za više od Melissa, možete pratiti njen @melissachanel i na svoju stranicu melissachanel.com, a za više informacija o Cantu nove linije izgledaju za njih u Sally Beauty. 

Šta mislite o ovim natrag u školu tips? Dijeliti svoje misli s nama na Facebook-u!

Pod pokroviteljstvom Cantu.

load...