Kako osjećati kosu kunom, prema curlynikki | BA.inspinre.com
Modu

Kako osjećati kosu kunom, prema curlynikki

Kako osjećati kosu kunom, prema curlynikki

Zašto se kane sjaj?

A kane sjaj se koristi kada želite suptilnih promjena boje zajedno s dubokim uređaj. Lakše je da se prijave zbog divne klizanja koje je uređaj, mnogo lakše isprati, i ostavlja kosu glatkom i mekom, za razliku od crackly i suha nakon ravno ili punu tretman kane snagu.

Nedavno sam ga nazvao "blagi kana", ali ja bih da povuče to. Počeo sam da razmišljam.. To bi se smatralo blagim kane ako sam koristio manje kane i uređaj. Moj miks je 50/50.. Pa pretpostavljam da je učinila više na "tretman uređaj kanom!" Ne zaboravite da je imovina u kane da farba kosu crveno je isti onaj koji uslovi, jača, defrizzes i zaglađuje. Miješanje u 1 ili 2 žlice kane (u čašu ili dvije uređaj) će vam dati vrlo malo promjena boje, ali ćete također propustiti pune efekte uređaj moći kane je.. Tako da ćete morati napraviti da nazvati sebe.

load...

To bi bio odličan izbor za dvije vrste ljudi:

  • Oni od vas koji žele da vide šta je hype oko, bez da predanost boja. Samo budite sigurni da strand test, i modificirati moje recept. Trebalo bi mix 1-2 žlice kane direktno u uređaj (ne dozvoljava boja oslobađanje), a samo ostaviti-u za 20-30 minuta. Kana je jaka, tako da uvijek strand test. Crveni će prikradalj ya brzo!
  • Vjerni kane-ers koji žele da dožive mekom, glatkom rezultate na ispiranje. To je zaista neverovatno! Moje 50/50 mix mi je ostavio sa sličnim otpuštanje boje, unos boje (Bio sam iznenađen), jačanje i ravnanje. Impresioniran sam.

Što ćete trebati:

  • BAQ Henna (barem 100g) - koristim Jamila kanom
  • Zeleni čaj
  • A svjetlo, protein-free uređaj - Volim Tresemme Naturals
  • Opcionalno: med, nezaslađene jogurt (neki ljudi koriste jogurt umjesto uređaja)

Instrukcije

miješati
  • Dodaj 100g Jamila kane na 1,5 čaše tople zeleni čaj sa 2 ili 3 vrećice čaja
  • Mix u 1 šolja uređaj

Nanesite ga

Promjeni moj recept i ostavili ga u manje vremena, ako želite samo suptilne promjene boje. Ako želite da se svim prednostima boje i uređaj moći kana, ostavite u za najmanje 4 sata (ostavljam mina u preko noći).

isperite ga
pratiti

Postoji li ga ljudi! Nadam se da je od pomoći.

Ako imate pitanja o kane provjeri moje Henna Q & A.

load...