Kako napraviti tretman kose majonezom | BA.inspinre.com
Modu

Kako napraviti tretman kose majonezom

Kako napraviti tretman kose majonezom

Objavili smo stotine kovrdžave recepata kose na NaturallyCurly, ali do danas najpopularniji tretman svih vremena je: tretman majonez kosu. To je vjerojatno zato što naše bake, naše majke, časopis pretražujete trgovine živežnih - svi govore da koristite majonez na kosu.

Da li to stvarno radi?

Da i ne. Često vidimo jaja i majonez (jer sadrži jaja) pogrešno reklamira kao tretman jačanja protein koji se može boriti protiv loma. Međutim, istina je da ne rade kao tretman protein jer je protein u jajima je prevelika da stane u kutikule. Proteini moraju biti hidrolizira kako bi se obaviti posao. Dakle, ako je vaš cilj je jačanje, pokušajte protein bogat proizvod koji je formulisan u tu svrhu umjesto.

Ako je vaš cilj je mekša, sjajnija, glatko osjećaj za kosu, zatim majonez može biti dobra utakmica za vas. Majoneza ne sadrži neke kosa zdravih sastojaka kao što su limunov sok, ocat i sojino ulje koje sadrže masne kiseline i vitamine koji mogu povećati sjaj i djeluje tako da zadržava vlagu. Da biste saznali što je u trgovini kupio teglu majoneze i njegove prednosti, pročitajte ovdje.

load...

Ako želite da probate tretman majoneza za sebe, slijedite ove korake.

Kako to učiniti tretman kosi majoneza

  1. Nanesite majonezu na svježe očišćenu, vlažnu kosu način na koji bi se uređaj. Fokusirajte se na krajevima jer su oni najstariji dio vaše kose, i izbjeći korenima posebno ako imate dobro ili tanke kose.
  2. Stavite na kapa za tuširanje (plastičnu vrećicu radi jednako dobro) ili grijani termalni kapu. Ovaj korak može povećati stopu apsorpcije majonez u kosu.
  3. Ostavite tretman u kosi 15-30 minuta.
  4. Očistiti sa blagim šamponom da biste uklonili majoneza iz kose. Ako mislite da i dalje imaju neke ostatke možete ponovo očistiti. 

Update:

"Pokušao sam ga na moj tip 2 i 3 kovrče! Otišao sam u ovo siguran da neće raditi. Mi smo objavili članke prije nego o tome kako je protein u majonezu ne hidrolizira i stoga ne može raditi kao tretman proteina. I ja sam nisam ljubitelj korištenja hrane za moju kosu -.! to je samo previše neuredan Mayo i mirisala, a to je izuzetno offputting bio sam vrlo iznenađen kada sam pokušao ovaj tretman i zaista bi mi kosa osjećati primjetno mekša Moja kosa osjetio način na koji to radi kad radim njegujući tretman duboko uređaj. Anecdotally, video sam mnogo ljudi kažu da to čini kosu lakšom, mekša i sjajnija, a sada moram složiti. Preporučio bih ovaj kao jeftin i jednostavan tretman za svakoga u nadi da će dobiti te rezultate! da li ću raditi majonezom tretmane sad regularnom? Vjerojatno ne. Jednostavno ne mogu otarasiti miris, a tu su i previše ukusni mirisa DC-a na tržištu za mene da trpim mirišući sendvič pod tušem. "- Cristina, NC odgovorni urednik

Možete kupiti Store kupio majonezu ili možete napraviti svoj vlastiti sa jajima, maslinovo ulje, limunov sok ili jabučni ocat, i kokosovo ulje. Koji god majoneza se odlučite, uvijek zapamtiti možete dodati i druge prirodne sastojke kao što su maslinovo ulje, avokado, ili meda miješati prilagođeni koktel za svoje potrebe kose. U stvari, posebno dodajući bademovo ulje i ocat mogu pomoći da se riješi lice.

Ako ste u potrazi za mekše kosu i dodatni sjaj, preporučujemo vam pokušavamo ovaj tretman jednom mjesečno.

Jeste li pokušali majoneza na kosu? Kako je to raditi za vas?

load...