Kako napraviti kvif za kovrdžavu kosu | BA.inspinre.com
Modu

Kako napraviti kvif za kovrdžavu kosu

Kako napraviti kvif za kovrdžavu kosu

Ide van grada ili priprema za poseban događaj ne mora predstaviti dramu ili dilema za one koji imaju valovit, kovrdžave, ili kinky kosu. U stvari, neke od najpopularnijih glamurozne frizure dolaze u obliku klasičnog kif. Mnogi kovrdžav ni ne shvate da taj izraz može raditi za njih, kao dobro.

A kif je stil koji je lako dobiti za kovrčave kose bilo koje dužine ili teksture. Poznatiji kao "rock-šik", a kif je lako nabaviti i instrumente potrebne su neke od njih. Možda je najveća stvar o kif je da je prilično svestran stil koji se može nositi na vrhu glave ili na strani. Dakle, ako imate valovit, kovrdžava ili kinky kosu, isprobati kif frizuru za svoj sljedeći poseban provod.

Šta god tvoj stil, šta god vaš tip kose, kif ćete dobiti željeni izgled.

Nabavite Elegant kif Look

load...

Što ćete Need

  • Rep češalj
  • Lak za kosu kao što su, Aubrey Organics NuStyle Organic Hairspray
  • Hot valjci
  • Bobby igle
  1. Razmršivanje vaše kovrče. U cilju održavanja ovog stila i uživajte u njegu kose slobodno veče, ćete želite primijeniti više nego veću količinu svoj omiljeni lak za kosu. Koristite snimke ili Bobby igle držati kosu na bokovima, odbacujući gdje vidite treba za kosu koji će se održati niz. Tvoje oči i lični stil će definirati izgled, pa budite sigurni da lociraju gdje vam odgovara.
  2. Stvoriti veći stilu. Da biste dobili viši stil Bouffant, možete koristiti vruće valjci. Na taj način će zadržati svoj kovrče od iznenada ili postepeno pada u lice cijelu noć. Roll kosu unazad na vruće valjci, a zatim ih ostaviti za 15 minuta. Nakon toga, možete roll uvojcima na leđima ili sa strane u zavisnosti koje izgledaju idete za.
  3. Dovršiti. Koriste neki Bobby igle zadržati kif na području glave želite da ostane. Većina žena koje Sport Ovaj stil žele imati sjaj, koji dodaje da je "Get primijetio" žalba na kif. Da biste to učinili, jednostavno dodati još lak za kosu. Pazite da ne dodate previše, ili "to će izgledati previše učiniti ili lažni. Na kraju krajeva, stvar je u tome da se malo pažnje sa glamurozan izgled, a ne da se razgovor komad.

Želite više frizura?

Imamo ih! Pogledajte ovaj kako članak o tri različita stila twist. 

Final misli

Ako ste nikada ranije učinili kif, ili ako ste pomalo nervozan zbog toga, potrebno nekoliko praksi radi na to prije nego što udari u klupskoj sceni ili glavni događaj godine. Svi znamo da praksa čini savršenim, a kif se ne razlikuje.

load...