Kako je živjeti u LA sa prirodnom kosom | BA.inspinre.com
Modu

Kako je živjeti u LA sa prirodnom kosom

Kako je živjeti u LA sa prirodnom kosom

Prirodnu kosu scena u LA-u

Grad anđela ima tendenciju da se prilično lošu reputaciju preko odbora zbog djelomično nezasluženi ugled jer je epicentar površnosti i mjesto gdje atraktivnost služi i kao valutu. Ali da li postoji mjesto među kolače modela trenutak i ambiciozni 'It Girls' za prirodne kose žena?

Iako sam možda šest godina Angeleno sa samo šest godina ispod pojasa, osećam kvalifikovan da kažu da je grad na sigurno mjesto za 'Fros. Pardon, dok sam se svim vremenskim djevojka ispred vazduha karte u La. Nećete imati problema u pronalaženju pregib kreme, ulja, i duboko uređaja u Beauty Supply svuda po našem lepom gradu; mi smo također dom fer količinu prirodnog frizerskih salona koji su zapravo dobri. Sada kada je nešto, zar ne?

Postoje Meetups, sajmovima, kao i niz manifestacija posvećenih prirodne kose. Korak u fensi shmancy restoran oglas velike su šanse da nećete biti jedini prirodni tamo. Ulicom, a vi ćete primijetiti kolega naturals dajući vam I-see-you-kraljica glave klimanje glavom. Živim za to glava klima glavom, BTW.

load...

Da li postoji 'sigurne zone' za prirodnu kosu u City of Angels?

Svako ko živi u LA-u će vam reći da je sastavljena od brojnih zajednica i supkulture, sa semaforu ili dva, ponekad pokazujući zjapi kulturni jaz. To se, rekao je, postoje mnoge sigurne zone za vas i vaše kose. Ja sam ćaskao sa strancima oko nosača ulja u odnosu na eterična ulja i imali zdravu debatama LKZ protiv LOC. Nemojte da vas zavara srebrnog ekrana, tu je zdrava prirodna kosa scene u Los Angelesu koji je samo jača.

Avaj, Rim nije izgrađen za jedan dan.

Za svaki "Ti idi, devojka" sam dobila "Mogu li da dodirnem tvoju kosu?" Ja sam imao 'amo fluffed u Baru Santa Monica, pitao da li mi je kosa "sapunom" u Hollywoodu, pa čak i imao kosa zgrabio s leđa na Beverly Hillsu. Datiranja scena je prepuna fetishizers i poena i pogledima, samo su dio paketa. Na ovaj način LA je mikrokosmos svijeta u kojem živimo. Je postignut napredak, vidljivost je povećan, ali je oh-tako-potrebno više obrazovanja i inkluzivnost, a manje prometa na 405 ne bi povrijedio.

Koja je prirodna scena kosu kao u vašem gradu?

Pratite Jascmeen na Instagram @Jacsmeen i YouTube na jascmeen

Čitati

load...