Kako iskopati prirodni updo sa ramena | BA.inspinre.com
Modu

Kako iskopati prirodni updo sa ramena

Kako iskopati prirodni updo sa ramena

Čuješ li mnogo "što si stavio u kosu?" i "Volim cipele!" oko ureda NaturallyCurly. Lično, ja sam uvijek pronalaženje inspiraciju u onome što moje kolege nose u kancelariju i na njihovim Instagrams, tako da smo započinje novu seriju da dijele ono što voli sa ostatkom naše zajednice - izvan naše kosu!

Ko ne voli dobar sa ramena maxi haljinu koja je prozračna, moderan, solidnu boju, a ima džepove ?! Razgovarajte o Jack of all trades! Ova haljina je savršen outfit za moj dan, jer mi je omogućilo prijelaz bez napora iz dana u noć! Bez mijenjanja moj pribor, ja sam još uvijek u stanju biti u potpunosti u mojoj udobnosti šik estetski, dok je istovremeno u trendu sa mojim RESANJA naušnice.

Za ovaj frizuru, izabrao sam da rock podignute frizure, jer je ovo Texas toplota nije nikakva šala! Osim toga, kad god sam služio malo akcije rame, volim da se ukaže na vrat. To je moj najbolji dugometražni po mom mišljenju haha. Da bi se postigao ovaj stil, zalizana sam kosu prema gore pomoću Eco Styler gel, a zatim se koristi oko 50 miliona Bobby igle da ga drži na mjestu (ja i ​​dalje izvlačenje Bobby igle).

load...

Haljinu i naušnice nosim su iz Haute Dimenzije, crno-vlasništvu i žena u vlasništvu butik u Houston, TX, i moje cipele su iz Target, koji su u prodaji odmah!

Kao razvijeni kupac tokom godina, moje kupovne navike su se definitivno promijenila od kada sam bio mlađi. Ako postoji odobrenje stalak, ja sam tu. Lol Trust, idem pravo u zadnje radnje za ponudama, a zatim što sam krenuo u prednji da proverim nove stilove. Smatram da je moda razvija toliko i povijest se ponavlja, tako i gledam ormar moje bake i majke za inspiraciju. Thrifting je također svojeručno Spasio mi je ormar, kao i! Napravio sam Pinterest odbor na osnovu mog ličnog estetske i kako bih da se obuče, a zatim i iz tamo sam tražiti te stavke i slične siluete kad sam se thrifting. Uvijek pobjedu.

Kad sam u kupovinu, prva stvar koju sam gravitiraju je pantalone stalak. I LOVE GAĆE! Lol Ja sam takav farmerke dama također, tako da je ono što gledam. Nositi ovu haljinu je bio ogroman! Otišao sam sa ovim izborom jer 1. Ima džepove, a ko ne kopaju funkcionalnost? 2. To je crna, a znamo da kopam previše, i 3. Mi je dao najviše udobnosti, dok je istovremeno super moderan sa off detaljima ramena. Osvojivši sve obrnuto.

Takođe sam imaju tendenciju da budu vrlo casual u moju haljinu ruho, te će nositi minimalne dodatne opreme. Volio sam da je ovaj outfit mi je omogućilo da bude malo dressier u mojoj evoluciji stilu, kao i boju iz naušnice igra zajedno lijepo sa mojim kože ton. Ne smeta mi oblačenja, ali ja definitivno radije ići na ležernom casual izgled koji se lako može prebaciti iz dana u noć uz dodatak hrabru usne ili Bootie.

Kako se obući za svoj stil?

Voleo bih da znam.

Pratite Lauren na Instagram za više stila inspiracije @whatsuplauren_

Fotografije Cassandra J. Klepac

load...