Kako instalirati periku i zaštititi svoju prirodnu kosu | BA.inspinre.com
Modu

Kako instalirati periku i zaštititi svoju prirodnu kosu

Kako instalirati periku i zaštititi svoju prirodnu kosu

Mnogo ljudi me često pitaju kako da zaštite svoje prirodne kose zdrav dok ljuljanje zaštitni stil perika. Ako stay tuned i pazim na videu ispod ću dati više informacija o nagradnoj igri. Ja će brzo proći kroz brzo tutorial o tome kako da zaštitite svoje prirodne kose i instalirati periku vrhu sa minimalnim lom.

Zadržava vlagu tokom trajanja vaše zaštitne stilu.

Ja sam kriv za prskanje moja kosa dolje, pokušavajući da ga smanjiti što je više moguće, a zatim stavljanje periku kapu preko njega. To ponekad izaziva lom i lumpiness kada nosi periku. Pobrinite se da stalno vlaže kosu u pripremi nosi periku. Ja koristim SheaMoisture Yucca & Baobab sitnog-Free Shine Mist jer ne daje uzrok vlasišta nagomilavanje, to je hidratacija, a sastojci sprečavaju lom. Također je pogodan za brtvljenje s jer biti u spreju.

load...

Stan twist sa svoju ulogu na umu.

Sam stan twist moja kosa kako bi bili sigurni sve krajeve su zapečaćeni i ušuškan, tako da ne mogu izaći. Takođe budem siguran da sam pletenicu držim dijela na umu. Za ovaj stil, jer želim središnjem dijelu, uvijeni I oko moje središnji dio tako da ne morate brinuti o igra sa mojim periku tokom sedmice.

Dobiti periku čep koji se uklapa.

Ako ne možete pronaći spandex čep koji sigurno odgovara tvojoj glavi, što je važno. Danas nosim tupe, ali obično volim da nosim crnu. Držim prednji rubovi van i gurnuti natrag ili pokriti bilo koju drugu kosu. Imam 'petite glavu - moja mjerenja su prema vodič EvaWigs' kupca.

Ovo periku dolazi sa dva stezaljke na obje strane za uši, kao i spona u sredini. Također ima podesivi bend. Nisam osigurati bend u leđa. To će donijeti više pažnje na strani držače moje uši. Volim da stvori "neuredan" labave pregib na ovom ravna kosa; Ja ću za Kerry Washington bazirani frizuru.

Nagradnom igrom!

Ćete dobiti 200 € poklon bon koji može ići prema bilo periku po EvaWigs!

Prvo, pretplatite se na moj YouTube kanalnim Paville Aldridge. Pratite @EvaWigs, @NaturallyCurly i @Pavilleis na Instagram. Repost PIC-a na svom Instagram račun i koristiti natpis koje vidite u mom natpis. Ja ću izabrati pobjednika April 24, tako da je nagradna igra se zatvara 23. Aprila 2015. Godine Giveaway je otvoren na međunarodnom planu.

load...