Kako hranim svoje proizvode za kosu - kao narkoman za vizuelni proizvod | BA.inspinre.com
Modu

Kako hranim svoje proizvode za kosu - kao narkoman za vizuelni proizvod

Kako hranim svoje proizvode za kosu - kao narkoman za vizuelni proizvod

S obzirom koliko imam, of.everything, to može biti malo teško, ali to je istina ipak. Međutim, ironično, ne podnosim nered. To zeza sa moje glave. Ja sam maksimalistički u svakom pogledu, ali ako je sve nema dodijeljen mjesto, ne mogu nositi. Tako da imam šaltera samo preplavljena proizvodima ne radi dobro sjesti sa mnom. Ali, ako ne vidim proizvoda na redovnoj osnovi, ja nikada neću da ih koriste. Oni će isteći, moja kosa će patiti, moja duša će patiti, to je sasvim u neredu. I znam da su neki od vas su tamo baš kao i ja-vizuelno orijentisan hoarders.er, kolektora. Dakle, to je ono što sam naučio da pomognu sebi u pogledu skladištenja koja zadovoljava moje potrebe proizvod narkoman, ne ladicama potrebno!

1. Mala polica za knjige

Ne iznenađuje, moj blerd (crna štreber) stražnjica ima puno knjiga pri ruci. NE, nisu svi od njih su grafičke novele, i ja ", pročitao pročitao". Također, umukni. Ali sada, kada sam imao velika djevojka radna mjesta i velika vozila za nekoliko godina, sam izlazi iz Half Price potpuno opterećenog češće. Tako da me je ostavio sa preopterećen malim bookshelf.that je odmah stavio u kupatilo i pokriven u proizvodima za kosu. Ovako.

load...

Ne mogu reći da je orijentiran prema zadnjem stvari neće naviknuti prošle, ali s obzirom da ja pokušavam sve ove stvari na poslu, mnogo toga će se završiti donirala među obitelji i prijateljima kada ne pan za mene.

Savršen sistem!

2. Curios i čudnije

Ja sam budala za kolekcionare prašine. Lijepo vintage staklo i porculan stvari samo zovi me! Srećom, nekoliko od tih stvari zapravo mogu poslužiti više od jedne svrhe. Kao skladište! Koristeći boce i vaze za čuvanje hairties, ili manje alate kao što su četkice za zube koristite za rubove i vaša Duckbill snimke nije samo vizualno privlačan, to je praktična! Plus, možeš da izgledaš potpuno 'Pinteresty' pred svojim minimalistički prijateljima.

Get onima garaža prodaje i dobiti pucanja!

3. Slobodan i čist kontejnera

Na žalost, ja ne mislim slobodan kao u oni ne koštaju anything.unless vam upadne zanat čuvanje dok sam previše u školi da te zaustavi, mama. Samo šali, da je volim, a ona je dobrodošli na every.most.SOME svojih stvari. Ali, otvoriti jasno kontejnere ovako

I to

Zapravo može se koristiti za manje boce, a posebno sve vaše DIY ulja, vrlo lako! Kao što sam objasnio u našoj funta Za funta izazov uvodni video, ja sam naći staklena bočica od Phyto seruma razbijen na komade od nepravilnog skladištenja u ladici moje. Ono što nismo imali vremena da spomenuti je da sam našao sa svojim prstima dok sam pipao za olovku. "Hmm, moje pisanje oruđa obično nisu ovo oily.or this.sharp" nije velika liniju misli da ikada imati-i vidljiviji rješenje za pohranu kao što su to stvarno ne bi pomoglo. Nemojte napraviti iste greške imam. Izdići iznad i zaštitite svoje sitne zanatske formule. I prstima.

4. Tuš košare ROCK

Znaš šta ti ne pričam o tuš košare? Oni zapravo mogu biti obješen prilično mnogo bilo gdje. Vidi ovo:

Taj dio moje kupatilo ne dobije najbolje osvjetljenje, ali vidite gdje idem s ovim. To je sve samo chilling out na neki drugi način neiskorišteni wallspace u kupatilu. I to radi fantastično! Kada sam bio na fakultetu, zapravo sam koristio tuš vješalica od kuće kao grooming skladištenje dok vezan za krevet šina studentskog doma kreveta. To je dobra stvar.

load...

Pa šta ako sam stan stanovnik?

Iskreno? Samo ulagati u sredstvo za krpljenje. Pokušao sam da radim sve to rupa-manje isto, stvarno jesam. Ali moja duša uzviknuo za umjetnost na svojim zidovima, a moj skalp kriknula za lako dostupna vlagu. Ako pomaže, stvar ONE nisam ostaviti sebi dovoljno vremena kad sam napustio posljednje mjesto je dopunjavanje rupe u zidovima, a ja još uvijek imam većinu svojih depozita leđa, jer sam duboko očistiti sve ostalo. Vjeruj mi, ljudi koji čine poslovni od posjedovanje imovine znati da boja podudaranje boja i opreme na zid krpljenje pri ruci, to će biti u redu.

Dobivanje neku ideju? Vas sve postaviti za postavljanje tvoje zalihe nazad u vidik?

Javite nam ako ste dobili inspiriran Spring Clean, ili ako ste know-it-all već šta drugi nekonvencionalnih rješenja za pohranu su u komentare! Ja sam uvijek uzimajući bilješke.

load...