Kako doći do očiju | BA.inspinre.com
Modu

Kako doći do očiju

Kako doći do očiju

Imate velike funkcije se obično ne smatra dobra stvar, pogotovo ne kada je u pitanju dijelovi tijela... Ali postoji jedna karakteristika lica, gdje je veća uvijek bolje. Ja govorim o tome da ogroman, izražajne, srna oči. Ne samo da će imati veći voajeri (ili iluziju o tome) da vas čini privlačnijim, mlađi i odmarao, to je također samo običan sladak izgled. Ako ste ikada vidjeli sliku Twiggy, vi ćete shvatiti da puno njene žalbe ima veze s njom ogroman, neodoljive i plave oči uokvirene paukove, crne trepavice.

Nisu svi od nas su blagoslovio sa velikim očima, međutim, tako dole, ja sam sastavio neke savjete i trikove kako bi vaše oči velike i zadužen (radim sa puno šminkera u mom salonu i na snimanja, pa sam 've je uspio pokupiti ove naznake gore). Idemo…

  1. Stavite shimmer, svijetle boje sjenila za oči na obje strane mosta nosa, kao i na poklopcima (primjenjuju lagano ovdje). Bijele ili svjetlo boje općenito čine aluzija više prostora između vaših očiju i veće oči u ukupnom poretku. Samo ne polude sa belom sjenilom. Ovo nije 1976.
  2. load...
  3. Probajte breskve zategnut liner na unutrašnjoj naplatke od donji poklopac umjesto crna, bijela ili smeđa (ovo nije tako oštra i neprirodno). Zatim nanesite crni / smeđa / siva liner malo ispod ruba i breskve liner.
  4. Nanesite tamnije sjena pregiba kapke. Ako su u neposrednoj blizini-set oči, pokušajte samo stavljanje sjenu na vanjski dio vašeg nabora. Ako vaše oči su udaljene, učiniti suprotno i primijeniti sjenu na unutarnji dio svog nabora. Imaju dobro proporcionalan oči? Imaš sreće. Možete igrati sa svojim šminke bi se pronašli najbolji aplikaciju da biste poboljšali kugle.
  5. Na kraju, ne zaboravite maskara !!! To je ključ za stvaranje bujne, seksi oči. Volim crno i sjajna maskara za noć i još neprozirna i prirodnom hladu za dan. Uviti trepavice i nanesite nekoliko slojeva maskare (samo pazite da ne izgleda Goopy). Dva brenda koje su odlične su Diorshow maskara i, za više vode računa o budžetu, bilo Maybelline vrste (ne mogu nered sa pokušao i pravi).
load...