Kako Caitlin dobija svoje krivine da izgledaju tako puhasto i definisano | BA.inspinre.com
Modu

Kako Caitlin dobija svoje krivine da izgledaju tako puhasto i definisano

Kako Caitlin dobija svoje krivine da izgledaju tako puhasto i definisano

NaturallyCurly čitač Caitlin podijelila svoje fotografije i rutinsko na StyleNook, a budući da živim u stalnom stanju "trebalo bi da dobijem šiške?" Morao sam da je pitam više o njoj rutinu. Često se osjeća kao da morate da birate između volumena i definicije. Mogu koristiti jaku čekanje proizvod za definiciju, ali onda izgubiti na fluffy, skokovito, dodirljiva kovrče. Da, ili da difuzno moje valovite uvojke za dodatnu volumen, ali moraju prihvatiti malo kovrča i gubitka definicije koja dolazi s njim. To je razlog zašto sam uvijek impresioniran kovrdžav koji uspevaju da oba postignu. Evo kako Caitlin to radi, zajedno sa svojim top secret prasak stajling trik.

Koji su vaši sveti gral proizvode?

Moje Sveti gral proizvode bi trebalo da bude:

  • Ouidad je Curl oporavak Šlag Curls dnevni regenerator i Styling Primer
  • Dippity Do devojke sa Curls Curl definirajući krema
  • Moja velika glitter ljubičaste PIK po strukturi Tool

Ouidad je Curl oporavak Šlag Curls dnevni regenerator i Styling Primer

Ja koristiti samo moje Ouidad je proizvod na dan pranja. To je prvi proizvod se prijavim za čišćenje kapanju mokru kosu. Koristim oko veličine četvrtine proizvoda i SCRUNCH ga. Volim ovu jer daje moje kovrče glavni hidrataciju dok priprema se za moju oblikovanje proizvoda.

load...

Dippity Do devojke sa Curls Curl definirajući krema

Ja sam opsjednut DDGWC Definiranje krema, jer je to jedan od rijetkih proizvoda za stajling koji daju mi ​​je kosa opterećenja definicije bez osećaj proizvoda u moju kosu. To bukvalno izgleda kao ne postoji ništa težine moja kosu.

Veliki glitter pik od strane Alat Struktura 45>

Na kraju, moja ljubičasta PIK! Proveo sam novac na nekoliko piks i ništa poredi ove. Ne mogu da živim bez nje, ja doslovno imate 4 od njih! Jedan ostaje u kupatilu, jedan u autu, jedan u torbicu, a jedan u ladici na poslu. Ovo je najbolji proizvod za opaperjati kosu i dobiti taj veliki Beyoncé kao zvuka. Vjeruj mi, ja sam sve o velikim kosu i očigledno moja cura Queen B!

Da li postoje trikovi ili savjete koji ste shvatili usput da su napravili veliku razliku u načinu na koji vaša kosa izgleda?

Naučio sam mnogo usput moje kose putovanja. Ja ću reći najbolji savjet koji imam je zamijeniti svoj stajling proizvode iz bilo tjedno ili mjesečno u zavisnosti od pregib tipa. Ja sam primijetio da sam koristim DDGWC Curl definirajući krema za predugo da je moja kosa ima tendenciju da se naviknem. Tako da sam obično završiti sa loknama koje ne reagiraju onako kako ja želim da. To je kao da se imuni na proizvod. Tako da ću zamijeniti ga i koristiti moj drugi omiljeni stil krema. Što se dešava da bude Curl Karizma Rice Amino + Avokado ispire u definiranju krema od Briogeo. Volim ovaj stil krema jer mi to daje super lokne dok osjećaj lagan. To čini moja kosa meka i ne ostavlja tekstura proizvoda u mojoj kovrče.

Šta savet bi dao da se neko ko je tek počinju u svom kovrdžava putovanje kosu i osjeća frustrirano?

Ja sam osjetio frustriran mnogo puta na moju kosu putovanje i da je stavljanje olako. Moj savjet je da vaše kovrče su opako i trebalo bi da ih prihvate. Oni su jedinstveni i da te ističu kao pojedinca. Oni imaju više uticaja nego što mislite. Ljudi primete svoju kosu! I većinu vremena žele oni mogli imati. Nedavno je stranac me je pitao da mrzim svoju kosu. Iskreno sam se uvrijeđen njeno pitanje i ponosno rekao: "Ne volim to." Moralna priče ustati za kovrče i biti ponosan na njih. Prihvati jedinstvenost od njih, jer to je ono što će vam pomoći definirati svoju individualnost. Ja sam ljubitelj kada neko ima povjerenje i vlasnik njihove ličnosti i mislim da kosa ima veliki uticaj na to kako neko ostavlja utisak o tome kako ih drugi vide.

load...

Koji je tvoj stil rutinu? Kako ste postigli definicije i volumena?

Moja rutina je prilično jednostavan. To je samo čuvanje definicija i zvuka na poen do dana pored pranje, što je najteže za mene da koristim Kovrčava Co difuzor da bi instant volumen prilikom sušenja kosu. Da bi moja kosa je definisao dana nakon što sam oprati koristim odsustvo u tretmanima, suhe uređaj je / šampona i ulja. Ja stvarno volim proizvode koji su lagani i efikasna, kao što su Curls Lavish Curls ovlaživač i Jane Carter Slumber ostaviti. Ja miješati ove previše uz Briogeo je Rosarco mlijeko u ruku i SCRUNCH ih u moju kosu. Zajedno oni donose život i definicija u moju kovrče.

Imate li savjete za čuvanje kosu zdrav kad je osvijetljen?

Ja sam prirodno kestenjaste kose i posvijetliti ga tako da je plavuša. Volim moju kosu upaljač jer me ne ostare toliko. Takođe, ide dobro sa mojim tonusa kože. Moj tip za čuvanje to zdravo je da nađeš kovrdžave specijalista za kosu. Ne znam puno o umiranju / izbjeljivanja moja kosa to je razlog zašto sam izabrao da provede novac i idite na nekoga ko se bavi to. To je ključ da imaju dobar frizer. Oni su stručni i obučeni da pomognu zadržati svoju kosu zdravom i oblika.

Imate li neki poseban savjet za stajling šiške?

Šiške su odnos ljubavi / mržnje za mene. Neki dan sam ih volimo i većinu dana sam ih mrzim! Ključ je da ih nije više da kada stajling. U posljednje vrijeme sam naučio manje proizvode koje se odnose na vaš šiške bolje ispadne. Pustite ih da rade svoj thang girl! Ako su na kraju tražim wack nakon što su sušeni Imam tajno oružje. Dobio sam ga od Wal-Mart za mlađe od 13 € to je Revlon Curl Heat ½ inča figaro. Volim ovaj alat jer je dovoljno mali da oponaša moja prirodna kovrče. Ja koristiti samo ako šiške ponašaju se, ili ako imam slučajnih dlaka ne ponaša u pravu.

Hvala Caitlin za dijeljenje svoju priču i savjete s nama! Ako želite vidjeti više od svog izgleda i rutine možete je naći na StyleNook i na Instagram. 

Ako želite podijeliti svoje vlastite autoportret na StyleNook, možete ga objaviti ovdje.

Želite više savjeta kao što je ovaj? Prijavite se za NaturallyCurly newsletter!

load...