Jesen modna nedelja 2018: Trend razgovara sa slavnim stilistom Allenom Ruizom | BA.inspinre.com
Modu

Jesen modna nedelja 2018: Trend razgovara sa slavnim stilistom Allenom Ruizom

Jesen modna nedelja 2018: Trend razgovara sa slavnim stilistom Allenom Ruizom

Allen Ruiz

Allen Ruiz

Mi smo imali sreće da uhvati korak sa vlasnikom salon i 2007. North American Frizerski godine, Allen Ruiz, između predstava tokom NYC Fashion Week.

Allen, koji dijeli svoje vrijeme između Austin i New Yorku, ima neke uzbudljive stvari na horizontu. On je nedavno imenovan za novog direktora stil za Sjevernu Ameriku, ulogu u kojoj će biti odgovoran za izradu obrazovnog programa i stvaranje kosu i za reklamne kampanje i iza pozornice na Fashion Week-Aveda a. Ruiz također Upravo mi je javljeno da je jedan od pet finalista za prestižnu International Artist of the Year čast iz Mirror Awards Kanađanin.

Uprkos svemu dešava, Alen našao vremena da se stvori kosu za pet glavnih Aveda pod pokroviteljstvom Fashion Weeka revije su John Patrick organska hrana, Christian Siriano za Project Runway slavu, Jason Wu, Sophie Theallet i Alen lični fave, Rodarte.

Allen dijeli neki od trendova koji dolaze iz nastupa ove sezone, kao i kako lako postići dva više "nosiva" dizajner kosa izgleda da iza pozornice stvorio u emisijama Rodarte i Sophie Theallet.

Allen Top 3 jesen 2011. Fashion Week Trendovi

load...

1. Strong dramskih Dijelovi: "Da li sa strane, ili ravno po sredini, dijelovi nisu suptilne ili meku ove sezone, umjesto toga oni su jaki, dramatična i oni komanduju pažnju."

2. Kontrast u Tekstura: "Smooth i sjajna na kruni i teksturom svuda. Tekstura je evoluirao iz prethodnih sezona-to je puno labavija, mekše teksture i uvijaju nego u doba prošlosti. "

3. Pribor: "šalovi, beretke, vrpce i sve ostalo između su velike kose ukrase, privremeno mijenjaju izgled vašeg oblik glave, pa čak i boju kose."

Kosa po uzoru na zloglasni Bonnie Bonnie i Clyde slavu

Fashion Week dlake Highlight

Show: Sophie Theallet

Kosa Inspiracija: Faye Dunaway je Bonnie Parker Bonnie i Clyde. "Slatki, ali ne tako nevino, minimalistički, jednostavno šik izgled koji svaka žena može lako ponovo kod kuće."

Get The Look:

Korak 1: "Vi želite da kosa bude super-glatko i ravno. Koristili smo Aveda Smooth Infusion sjaj za ravnanje u vlažnu kosu i osušiti kosu potpuno ravno koristeći Mason Pearson četka i fen sa dodatkom prilogu na visokim temperaturama. "

Korak 2: "Odjela za kosu u malim, upravljati sekcije. Radni dio po dio, stan željeza kosa, prskanje svaki dio sa Aveda novi neverovatno lak za kosu Force Control prije nanošenja željeza topline ravna. "

Korak 3: "Sweep kosa leđa kao da ćeš ga staviti u niskom konjski rep i umjesto da ga učvršćuju sa elastičnom, zamotajte svilenom vrpcom oko prednjoj strani vrata i kosi, a zatim vezati ili u čvor ili luk.

Korak 4: Za kraj stil, lagano zamagliti Aveda Brilliant Spray On Shine nakon Kabuki kist i odnose se na rep za sjajnog.

Neka ovo pogled iz Rodarte show

Fashion Week dlake Highlight

The Show: Rodarte

Kosa Inspiracija: Prirodni, organski kosa kompliment "Mala Kuća na Prarie-ovski" stilova.

Get The Look:

Korak 1: "stvoriti jaku bočnog dijela lijevo.

Korak 2: "Uzmi vertikalne sekcije kose se vraćali sa čela do krune. Mokru kosu od korijena sa vodom i nanesite Aveda Phomollient Styling pjena kroz krajevima. Grubo suvu kosu koristeći samo ruke i udarac za kosu. Prepletite sekcije kose sa strane i na potiljku kao što isfenirati za poboljšanje prirodne teksture i val ".

load...

Korak 3: "Uzmite 1-2" pramen kose iznad uha i pletenica tehnikom Fishtail. Uzeti još jedan pramen kose na potiljku od vrata suprotnoj strani na kojoj ste snimili svoj prvi odjeljak. Povucite ovaj pramen kose oko stila da osigura i povezivanje sa pletenica i pin.

load...