Jen Atkin oslobađa curu proizvode - hoćeš li ih probati? | BA.inspinre.com
Modu

Jen Atkin oslobađa curu proizvode - hoćeš li ih probati?

Jen Atkin oslobađa curu proizvode - hoćeš li ih probati?

Kao kovrdžava kosa postaje sve više prihvaćen u mainstream društvu, nije ni čudo da je broj kompanija skakanje na bandwagon da nam daju savršen kovrčave kose proizvoda je rapidno raste - mogu li ih kriviti? U prethodnom članku moj na "najuticajniji frizer na svijetu" Jen Atkin, kao što je pod nazivom The New York Times, razgovarao sam intervju u kojem E! Online voditelj Raleigh Burgan pitao Atkin "Trend dlaku ne možete stajati?" na koje Atkin odgovorio: "Cheesy, spiralni kovrče." Mislili smo Atkin potrebne da bi obrazovana odgovor na sve načine naše kovrče nisu, u stvari, cheesy. Niti su trend. 

Sada smo saznali da Atkin je objavio liniju proizvoda catering za kovrčava kosa s njom kompanija za njegu kose, ouai. Proizvodi kao što su šampon i regenerator obećavaju da razjasnimo, hidrat i hrane našu lijepu kovrčava brave. Ona je anketirao njen kovrdžava kose pratilaca na Facebook Live Video saznati ono što žele u svojim proizvodima, a iz formule proizvod izgleda kao da je uzela svoj doprinos u obzir. U šampon nema parabena, sulfata, i bez ftalata, što je savršeno, jer smo kovrdžav može učiniti bez tih sastojaka. The Curl regenerator nema parabena i ftalata, međutim ne sadrže silikone kao Amodimethicone i Polysilicone, koji su depozit-odbija silikone da izgradi tokom vremena i može biti vrlo teško ukloniti. 

load...

Poenta cijena ovih proizvoda je prilično visoka za on-a-budžet Junkie proizvoda kao što sam ja. S cijenama u rasponu od 26 € -28 € za 8-10 unca boca, možda želite da pažljivo razmotriti da li vredi probati ili ne. Oni imaju TSA-odobren veličina putovanje za neke od svojih proizvoda koje koštaju 8 € -12 €, tako da ako oni oslobodili pregib proizvode u veličinama putovanje koje će biti dobar način da ih probati prije nego što je počinio u punoj veličini. Nisam probao ove proizvode tako da ne mogu govoriti iz iskustva, ali sam radoznao da znam koliko dobro to radi na vrlo konkurentnom tržištu prirodne kose.

To je ohrabrujuće znati da je mislila da dodate neke proizvode koji nisu ekskluzivno za ravnu kosu i proširuje njen horizont za njegu kose malo. Tako da go Jen! Mnogo osoba frizeri izaći sa linije proizvoda koji samo zadovoljavaju određenu kategoriju kose i Atkin bio pametan da dodate nekoliko proizvoda koje smo kovrdžav mogu uživati ​​u, ako smo izabrali da.

Ovdje! Online intervju, pozvala je naš kovrdžava kosa cheesy i osjetio sam potrebu da odgovori sa pozitivnim i obrazovnim poruku. U našem svijetu društvenih medija je suviše lako poslati reakcije nakon komentar tako, ali svi znamo da stvari kažemo ponekad mogu pogrešno protumačiti. Nadam se da moja reakcija nije bila prestroga i drago mi je da vidim Atkin dodajući prirodno kovrdžava kosa joj repertoar sa ouai, na taj način ima nešto za svakoga.

Da li biste bili voljni da pokušaju ouai je pregib proizvode?

load...