Izgleda 20 najboljih tekstura na pisti | BA.inspinre.com
Modu

Izgleda 20 najboljih tekstura na pisti

Izgleda 20 najboljih tekstura na pisti

Koji je bolji način da proslavimo 20 godina NaturallyCurly nego epski prikaz teksture kose na pisti New York Fashion Week?

Još jednom, teksture na pisti powered by Sally Beauty, pokazala se kao najrazličitije show tijekom New York Fashion Week (po mom skromnom mišljenju). Sa modelima svih veličina, dobi, pregib vrste, nacionalnosti, i pola, najveći NaturallyCurly kosa događaj godine primjeru da ljepota dolazi u svakom obliku.

Pisti predstavila kultni kosu i modnih izgleda iz sedam od naših omiljenih kosu marke: Camille Rose Naturals, Cantu, Carol kćer, Creme prirode, Mielle, Shea vlage i The Mane Choice. Vidi moj top 20 izgled iz emisije ispod!

1. Suosnivač NaturallyCurly Michelle Breyer i afro-Latina reper Amara La Negra MC'd slučaju zajedno u jarko crno-bele garderobe da potpuno zapanjen.

 1. Amara La Negra drugi izgled noći ukrao show kada je izvela potpuno novu pjesmu na pozornici za publiku.
 2. load...

 1. Ovo otvaranje pogled iz Camille Rose Naturals postaviti presedan za istinski kultni oko-the-world-tematske pokazuju da prioritet raznolikost.

 1. Camille Rose Naturals 'drugi piste izgled je bio još jedan od mojih omiljenih noći. Brušeni od kike !? Toliko da. Ja nikad više na sebi osnovni kike!

 1. Ovo je bio jedan od najžešćih izgled noći. Sa lica nakit i teške sjenilo, na duge ekstenzije opletena cijeli ovaj izgled donio dramu na pistu.

 1. Cantu je bio drugi na modnoj reviji u noć i prošao kroz s New Orleans-tematske show, uključujući punu jazz band koji nas je sve iznenadila pojavljuju u publici! Kada je mlada došla pistom u ritmu benda, svi smo bili protresao.

 1. Cantu je imao i cvijeća šepuriti pistom koji je poslao mi jajnike na vatru. Kako slatko je ona !?

 1. Govoreći jajnika u plamenu, Lisa Cijena je pistom sa kćerkom nakon repati svoju verziju Jay Z "Public Service Announcement." Iconic.

load...

 1. Ostajući veran njihov identitet brenda, Carol kćer tematske njihove revije "majka i dijete". Prošle godine supermodel Deandra Forrest hodala pistom trudna; ove godine je isao tamo-amo prvi solo, a zatim ponovo sa svojom bebom na kuku. Majke su neverovatno.

 1. Creme prirode pojačali svoju igru ​​sa afro-punk Queen Bee temu. Ovo je bio jedan od mojih omiljenih izgleda iz njihove emisije.

 1. Plave usne i melanina su toliko vruće sada, što čini ovaj pogled iz Creme prirode pravo na trend - sa trunkom Queen Bee drame u sve prave načine.

 1. Creme prirode i donio neke prekrasne ljude pistom. Moleći se muškom prirodno kretanje kosa se seli na više dugodlaki kovrdžave ljudi!

 1. Neću lagati, Mielle stvarno donio kuću sa svojim šou. Kosa je zaista u fokusu jer su modeli jedva nosili odeću! Umjesto toga, tijela su modeli "su u potpunosti obojene dok su se i plesali po pisti.

 1. Ovaj model je bio jedan od mojih omiljenih iz cijele noći. Ušla je u ritmu Nikki Minaj Chung Li i dao publici senzualan ples i šetnju da ja doslovno ne mogu prestati misliti o tome. Kultni.

 1. Prva borba preko krune, modeli onda svaki osnovati svoju i stavio ih na glavama, prikazujući tema Mielle je osnaživanja žena. Da, Queens!

 1. Shea vlage napravio veliki poteze i predstavili svoje Jamajke iz Black ricinusovo ulje uz pomoć Miss Jamajke (prva žena koja je ikada nosio afro na Miss Universe Pageant).

 1. Dovođenje Jamajke kraljica na sceni je bio samo šlag. Shea vlage također je imao nastup s Jamajke muzike tokom emisije dok prikazati svestranost od prirodne kose. Ovo je bio jedan od mojih top frizura iz cijele noći!

 1. Dok je kosa možda bila žarište noći, ovaj model slayed u žuti odijelo. Monochrome odijela su jedan od mojih omiljenih trendova upravo sada i nadam se da nikada neće nestati.

 1. Mane Izbor je bio posljednji nastup u noći i nisu došli igrati. Oni koriste rasvjeta, muziku i svoje modele koji će zastupati njihove temu osnaživanja za sve žene i sve teksture.

 1. Poslednji pogled ja biram je jedan od mojih omiljenih jer obuhvata mnogo o tome šta su teksture na pisti i NaturallyCurly sve o: različitost, uključivanje, stručnost, izum, i osnaživanje.

To su moje Top 20 omiljeni izgled iz emisije! Ako niste uhvatiti, pobrinite se da gledati naše ponovno kapa video (uskoro), ili idite na našu Facebook stranicu sa gledati live snimak događaja!

load...