Izbor urednika 2018 Kristina režima | BA.inspinre.com
Modu

Izbor urednika 2018 Kristina režima

Izbor urednika 2018 Kristina režima

Cristina je NaturallyCurly Glavni urednik i hridi mješavinu Vrsta 2c i 3a valovi i kovrče. Cristina voli ne ananasa ili šal većini noći jer iskreno ko ima vremena! Tako često kad se probudi joj kovrče su ravne i potrebu za nekim TLC. To su Editors 'Choice proizvode ona koristi u svom rutinu osvježiti i pojačati joj talasa! Pobrinite se da gledati video na kraju da vidi svoju punu rutinski u akciji!

Wash Rutinska

Korak 1. Šampon sa Vitabrid sampon - Cristina obično pere kosu dva puta tjedno. U međuvremenu, ona redovito radi jogu, tako da joj je refresh rutina je od ključne važnosti da joj kosu i vlasište tražim i osjećaj svoje najbolje cele nedelje. Da stvarno očistiti joj kožu glave - bez isušivanja joj kosu - voli koristeći Vitabrid sampon sa skalp četkom za stimulaciju vlasište i ostavite ga osjećaj ekstra čist.

Korak 2. Stanje sa Bounce Curl Super Smooth krema regenerator - Cristina zasićuje svoju kosu sa kremastim uređaj kao što je ovaj jedan od Bounce Curl, a zatim zaglađuje sa širokim češljem zub za uklanjanje prolio kose, riješi čvorova, i pomoći joj lokne zgušnjavanje.

load...

Styling Rutinska

Korak 3. Iscedi i blot Prije Cristina izlazi iz tuša, ona cedi vodu iz njene kose, radi svoj najbolje da ne ometaju uvijanje obrazac. Voli da podijele svoju kosu u 2 dijela i lagano iscijediti svaki za uklanjanje koliko višak vode moguće. Onda je penju svoju kosu sa T-shirt ili mikrovlakana dodatno osušiti kosu.

Korak 4. Virtue One For All 6-u-1 Styler - Ako je potrebno jako svjetlo čekanje ili osjeća kao slojevitost svoje proizvode, Cristina počinje sa višenamjenski proizvod kao što je ovaj 6-u-1 na temelju. Ona se odnosi ovo scrunching je iznos četvrtinu veličine u kosi.

Korak 5. Jessicurl Spiralicious Styling Gel - Ovo je jedan od Cristina go-to za oblikovanje jer stalno joj daje samo pravo iznos od Curl Definition bez vaganja niz njeno valova ili dopuštajući im da frizz. Opet, da ode do metoda za primjenu ovo je tako što ćete povući glavu naopako i scrunching. Ako je ona slučajno primjenjuje previše Styler joj kosu, ona se penju i scrunches sa mikrovlakana ručnik za uklanjanje dodatnih proizvoda.

Korak 6. Deva DevaCurl sitnog bez voluminizirajući pjena - Kada Cristina želi veliki obim i ne brine toliko o definiciji, ona posegne za ovaj upaljač čekanje voluminizirajući pjene.

Korak 7. Difuzna - Kada Cristina stvarno želi svoju kosu da bude kovrdžave i obiman, ona suši kosa joj se rasuta naopako da se što više podići na korijene moguće. Sušenje radi previše, ali njen lokne jednostavno ne dobiti kao veliki ili elastičan kad preskače širenje.

Osvježiti

Bonus: Da Refresh (nije prikazano u videu) Cristina koristi kovrčavu kosu Solutions H20 boca vode, NC urednik fave!

Tretman Rutinska:

Jednom tjedno ili po potrebi, Cristina koristi Briogeo vlasište Revival Ugljen i kokosovo ulje šampon piling za dodatnu čišćenje i vlasišta, a Innersense Hidratantna maska ​​za kosu za vlagu.

I to je to za styling Cristina valovite kose!

Gledajte Cristina je pun rutina

Da li imate Vrsta 2c kosu? Javite nam šta režim mora have su u komentarima kako bi drugi 2c može naučiti od vas!

load...

Da biste vidjeli ostatak dobitnika nagrade urednika od 2018. Godine, pogledajte kompletan spisak ovdje.

load...