Ispiranje cijelog mleka za kosu visokog poroznosti | BA.inspinre.com
Modu

Ispiranje cijelog mleka za kosu visokog poroznosti

Ispiranje cijelog mleka za kosu visokog poroznosti

Jeste li znali da mlijeko je odlična za vašu prirodnu krunu? Mlijeko je protein i tokom prošle stotine godina ili tako mlijeko se koristi za infuziju kose sa vitaminima. Sve različite vrste mlijeka mogu se koristiti na kosi, ali budući da sam vegetarijanac, ja imaju tendenciju da koriste proteine ​​na biljnoj bazi ili organskim mlijeka od krave su humano tretirani.

Ali, šta su prednosti punomasnog mlijeka ispiranja za kosu?

Fotografija ljubaznošću @whitneyfromtheblog

Za visoku poroznost kose

Uticaj mleko ispiranje je velika, posebno za visoke poroznosti kose. Kada se ima visoka poroznost kose vanjski sloj kose je vrlo otvoren, i prirodnim uljima vaše kose vrlo lako pobjeći. U suštini, vlaga ostavlja vaša kosa brže nego što ostaje u i stoga uzrokuje suhu kosu. Osim toga, kada su zanoktice su otvorene svetlost pada različito na kosu čineći ga pojaviti manje sjajno.

load...

Visoka poroznost kosa je često rezultat oštećenja i kako bi se povratilo zdravlje vaše kose, mlijeko ispiranja bi bilo savršeno rješenje.

Fotografija ljubaznošću @whitneyfromtheblog

Mekša kosu

Mlijeko doprinosi piling i uklanjanje proizvoda nakupljanje, stoga pomaganje u mekšim kosu koja može disati. Prije nekoliko tjedana, posjetila sam frizer i ispostavilo se da sam imao dosta proizvoda nagomilavanje na korijene. Moja kosa je super matiranom i teško oko ovog područja. Ovo bi bio savršen trenutak da koriste ovaj tretman kako bi se uklonili nakupljanje i vraćanje korenima.

Fotografija ljubaznošću @whitneyfromtheblog

Veliki odmor-u

Da li je vaša kosa jako krhki? Onda možete biti zainteresirani za privremeno odsustvo-u tretmanu. Zgrabi čašu i prelijte ½ šolje mleka u njemu (bilo koje vrste će učiniti). Ovisno o potrebama vaše kose, možete dodati ulje. Na primjer, ako vaše potrebe više vlage, možete dodati dve kašike kokosovog ulja ili bademovog ulja. U cilju poboljšanja miris proizvoda, možete dodati nekoliko kapi eteričnog ulja kao dobro. Bočicu i spritz na kosu kao odsustvo-u uređaj.

Sve u svemu, glavni prednosti punomasnog mlijeka ispiranje su da se vraća sjaj i snagu vaše kose zbog infuzije vitamina.

Šta mislite o mlijeko ispiranja za kosu? Iznesite svoje mišljenje s nama dolje!

load...