Imamo tvoju novogodišnju šminku ovde | BA.inspinre.com
Modu

Imamo tvoju novogodišnju šminku ovde

Imamo tvoju novogodišnju šminku ovde

Gerilyn je Unicorn Highlight

Opišite svoj odmor ljepotu filozofija

Iako pratim šminkera i brendova na IG, ja ne učestvuju u glamming se u bilo koje doba godine; to jednostavno nije moja stvar. Manje je više za mene!

Koji inspiriran odmor šminku?

Kao što je spomenuto, imam nula šminku sposobnosti. Ovaj izgled je izabrali Cristina, možda? Haha! U svakom slučaju, ispalo je divno! Ljubičasto Vrhunac je trend na Instagram za neko vrijeme, pretpostavljam, pa smo željeli da ga probati. IRL, ona je dobila mnogo neočekivanih pažnju, ali je povećao moja sreća značajno kvocijent!

load...

Recite nam nešto o svojim makeup look

Moje makeup look je BASIC. Istinita priča. Ako osećam ambiciozan, možda ću nositi Maybelline Istina Fit temelj, slučajni sjajilo za usne, a Wet 'n Wild maskaru. U suprotnom, vi ćete me uhvatiti golim licem.

Leslie Gold Glitter Cat Eye

Opišite svoj odmor ljepotu filozofija

Prilično casual moje porodice, pa volim da Glam up casual izgled, ali i dalje biti dovoljno udoban da jedu, bez potrebe da otkopča pantalone. Za stranke ili događaje volim da dotjerati, bilo kakav izgovor da nose nešto svetlucavo!

Koji inspiriran odmor šminku?

Budući da sam već radio zlato Bobby igle Htio sam napraviti zlato cat eye umjesto tradicionalnog crno. Samo sam htio da bude odvratan i kao svjetlucave što sam mogao, tako da smo bacili glitter na oči kao dobro. Sve ostalo je bilo prilično jednostavno. Budući da je samo mačka oko mislim da je dovoljno jednostavan da radim kod kuće, to bi mogao biti malo gadnije nego profesionalni šminker - ali to izgleda cool previše.

Ono što je jedna šminka trend si ljubavi?

Ja stvarno volim monokromatski izgled. Dakle, sve ljubičaste, ili sve roze, na vaše oči, usne i obraze. Nisam probao još, jer sam se kao da bi moglo biti vrlo kostim-y, ali to je nešto što bih da probam.

Ko je vaš logo ljepote, a ono što voliš o njima?

Težim biti spoj Diana Ross i Selena, tako da vrlo jeftin, zabava, i glam, ali na svoj način. Ja samo zamisliti Diana Ross nošenja krzna i svile u svom svakodnevnom životu, jedu žitarice. Želim biti kao glamurozan kao da je u mom jednosoban stan.

Ja samo zamisliti Diana Ross nošenja krzna i svile u svom svakodnevnom životu, jedu žitarice. Želim biti kao glamurozan kao da je u mom jednosoban stan.

Aprilu Pink & Purple Color Block

Koji inspiriran odmor šminku?

Iskreno, mislio sam 'Na tradicionalni praznik večeru, šta bi dobili najviše tetke da me stranu oka. " Ja obično nose tamne šminke, i to nekako golica da pomislim šta bi bilo reakcije moje porodice, ako sam se pojavio na ekstremne druge strane. Recite nam nešto o svoj izgled

load...

Dakle, boja blokiranje just.wearing sjenilo, ali ne i miješanje? To je bio pogled MADE za mene! Imam naglasak zid oči, volim ga. Opišite svoj odmor ljepotu filozofija

Ja obično ne radim previše praznika, ali ako ću da izađem, ja ću vam pokazati nešto. Želim jelena rogovlje, disko kugla ogledalo kvadrata na obrazima, radovi!

Alexandra Gold & Purple Ombre usne

Koji inspiriran odmor šminku?

Ove godine ljubičaste postao jedan od mojih omiljenih boja. Našao sam se neprestano gravitira prema svim stvarima ljubičaste, pa kad sam vidjela ombre ljubičaste usne znao sam da moram da probam!

Recite nam nešto o svojim makeup look

Moje make-up izgled je sve !!! Ja apsolutno volio kako Luxe & Lotus napravio ovo izgleda svoje uključivanjem zlato glitter dodati neke sjaj. Od ljubičaste ombre usne sa zlatnim šljokicama na smoky oči sa zlatnim šljokicama na unutrašnjim uglovima oči stvarno dao izjavu.

Ko je vaš logo ljepote, a ono što voliš o njima?

My beauty ikona je rukama dole Zendaya! Volim kako se lako ubija svaki izgled i grli svaki hrabro i samouvjereno. Isto tako, ja poštujem nju još više jer je aktivist i pomoću nje platformu za osvijetliti o važnim pitanjima, kao što su prava žena, kulturne prisvajanje i tijelo slike.

Cristina Star pjegice

Koji inspiriran odmor šminku?

Koja je prvo - filter Instagram ili trend šminka? Nisam baš siguran, ali zvijezda pjege su najnoviji magični interpretacija lažne Freckle trend 2016. I sjaj, zvezde i šljokice su savršeni za ovo doba godine. Beleška: Nisam mogao pronaći ove male zvijezde na moje lokalne hobi kuće, tako da bih preporučio u potrazi ljepotu trgovine umjesto.

Recite nam nešto o svojim makeup look

Male zvezde su zalijepljen na koristeći tačku trepavica ljepilo na svaku zvijezdu. Samo ih dot sve dok si ti zadovoljan sa količinom sjaja.

Ono što je jedan kosa ili šminka trend ste ljubavi?

Volim te šminke se probija barijere gledanja "prirodno". Do prije par godina ste mogli kupiti samo nijanse roze, crvene i bobica ruž za usne, a sve sjenila su smeđa, crna, i bež. Sada svaki nijansa dugine možete naći u Vašoj lokalnoj apoteci, pa čak i jeftini šminka je pigmentirana! To je potpuno novi svijet, a ja namjeravam iskoristiti ga.

Želite li saznati više o ovim frizura? Možete dobiti punu kašičica ovdje.

load...