Igra Super Bowl ima super kosu | BA.inspinre.com
Modu

Igra Super Bowl ima super kosu

Igra Super Bowl ima super kosu

Troy Polamalu nije osvojio nagradu za najkorisnijeg igrača u Super Bowl XL, ali je sigurno bio igra najbolja uvojcima.

U protekle tri godine, Polamalu, 24, je uspostavio sebe kao jedan od najboljih profesionalnih fudbalera u SAD-u putem svog žestoka igra u odbrani za Pittsburgh Steelers. Pomažući njegov tim osvojiti najnovije izdanje Super Bowla, koji se dogodio u Detroitu 5. Februara, je dodao da bi njegova slava.

Čak i oni koji ne znaju ništa o fudbalu ne može pomoći, ali primijetiti Polamalu na terenu. Pucanje iz svoje kacige je dug grivu guste crne Tresses da bi bilo kovrdžava Swoon.

Jak u svojoj hrišćanskoj veri, on se odnosi i na biblijske priče o Samson, a strahuje ratnik koji je stekao svoju snagu iz njegovog teče brave.

On je također vidio dugu kosu kao prikladan počast svom samoanski baštine, koji ima povijest snažnog dugodlaki muškog ratnika, i Polamalu napomenuo da. Istorijski. Veliki ratnici u cijelom svijetu često rasla njihova kosa dugo prije odlaska u bitku.

load...

Dok nogometnu utakmicu ne može imati iste posljedice kao i one istorijske sukobe, stadion je njegova bojnom polju. I kada je Steelers potreban ratnik na odbranu, Polamalu je njihov čovjek.

Polamalu rekao je prošle ošiša 2000. Godine, na zahtjev jednog od njegovih fudbalskih trenera na University of Southern California. Srećom za ljubitelje njegove kose, on nema namjeru da ga uskoro smanjiti ponovo bilo kojem trenutku.

"To je postalo kao peti dodatak za mene", rekao je Polamalu.

Činjenica da mu je kosa ostaje u odličnom stanju uprkos aktivan stil života kao profesionalni sportaš nije slučajno. Nekoliko dana prije big game, Polamalu govorio o rutinskom on slijedi da zadrži svoje lokne izgleda super - koji uključuje neke savete prilično upoznati sa redovnim čitaocima NaturallyCurly.com.

Polamalu šampona dnevno i uvjetima svaki drugi dan. "Kada sam stanju, budem siguran češlja uređaj kroz njega." Omiljeni proizvod? Pantene je hidratantni Curls.

On ima potencijal da bude narkoman proizvod. "Kao što znate, morate rotirati svoje proizvode i koriste različite šampona i uređaja", rekao je on. Polamalu prebacuje se svaka dva tjedna.

Polamalu izgleda ne doživljavaju previše problema sa klupka, što bi moglo biti s obzirom na činjenicu da je rijetko nosi svoju kosu labave kada on ne igra fudbal.

Napustio teren, on je soft-govornog i introspektivni porodični čovek koji bi radije provesti miran noć kod kuće sa suprugom, Theodora, za razliku od stereotipnog divlji život profesionalnog sportiste.

Montaža njegove van terena ličnost, privatni Polamalu obično sportski rep ili punđu.

Polamalu priznaje da nije shvatio sve ovo na svoju ruku. On krediti Theodora, koji ima i glavu lijepe i zdrave kovrdžave kose, sa mu pomaže pronaći režim pravo za njegu kose.

Oh, i na izjavu da bi trebalo da ga zauvijek dražim mnogim NaturallyCurly.com pristalica, Polamalu je rekao da nikada nije imao želju da ispravim svoju kosu.

load...