Idete na odmor? Nemojte dozvoliti da vaša kosa pređe | BA.inspinre.com
Modu

Idete na odmor? Nemojte dozvoliti da vaša kosa pređe

Idete na odmor? Nemojte dozvoliti da vaša kosa pređe

To je sigurno reći da smo zbog za prijeko potrebnu odmor a. Izlazi i uživam u tome, ali ne dozvolite da vaša kosa pati. Evo nekoliko savjeta kako ti kroz prelazak na prirodne kose tijekom ljetnih mjeseci uz maksimalno zadržavanje dužine.

Spakovati dobro

Pidžame: Uzmite šal, poklopac motora ili satena jastučnicu s vama kako bi zaštitili svoje kose.

Pribor: Pack dosta ukosnice, nosioci rep snag-manje, slatka glava oblozi. Možete se prebaciti kosu od bazena do večeri pojavi spreman za nekoliko minuta.

Proizvodi: Travel veličine su put kojim treba ići! Držite se 2-3 oz. Putna veličina proizvoda ponijeti sa sobom. Ako ste apsolutno potreban velikih proizvod, budite sigurni da ga završiti dobro i stavite ga u Ziploc pre nego što ga u svoje pregledava u prtljagu. Moj omiljeni Putni set je In Bloom set.

load...

Opcije Styling

Pojednostavi. Ste u tranziciji. To može biti dovoljno zastrašujuće. Nema potrebe da dodate dodatni stres kada ste na Vacay da se opuste. Odabrati lako stilova kao što su pletenice i obrte. Niskog napona i niske manipulacije su idealni. Pogledajte ove tri velike vježbi:

Chunky Havana Twist Ambrosia Malbrough

Ako ste DIYer ili to nije sjajno u srerujemo kosu, ovaj stil je definitivno put kojim treba ići. Ambrozija vas vodi kroz kako je lako instalirati te zrnasto obrte kod kuće. Gledati i vidjeti.

Gana pletenice Samantha Pollack

Ovaj stil je super šik i zahtijeva gotovo nikakvo održavanje. Magla sa tečnim ovlaživač kao potreba i vezati svoj pletenice niz noćnih sa satena ili svileni šal. Pogledajte kako Samantha postigli ovaj prekrasan stil u svom video.

Box Braid Bob po Kymberli Brenzell

Odlazak Kymberli kutiju pletenica bob. To je super slatko, jednostavno za napraviti, a vrlo svestran. Ona pokazuje neke zabavne načine da oblikujete bob previše.

Plivanje

Mokru kosu temeljito s vodom prije plivanje. Ako je vaša kosa je labav, kaput je u ulju. Budite sigurni da koristite jeftin ulja kao što je maslinovo ulje. To će djelovati kao barijera za sprečavanje kosu od otoka. Ako se ljulja pletenice ili obrta, samo navlaži kosu temeljito. Nema potrebe za dodavanje ulja na njega.

Nakon plivanja, očistiti kosu sa kupača šampon. To će ukloniti minerala i hlor iz kose. Pratite sa hidratantnu uređaj. Ako je vaša kosa je u pletenice ili obrta, dodajte šampon za boju aplikator bocu s vodom. Možete primijeniti rješenje direktno na kožu glave i dužinu kose. To će vam pomoći u potpunosti zasićenje kosi. Zatim isperite ga vrlo dobro.

Budite sigurni da vlaže kosu s laganim odsustvo-u uređaj. Liquid hidratantne kreme su mi ići na stavke. Samo zamagliti vašu kosu veoma dobro, nanesite malo ulja, i to je to. Super jednostavno!

load...