Gdje su bili kodri na gramima? | BA.inspinre.com
Modu

Gdje su bili kodri na gramima?

Gdje su bili kodri na gramima?

I Grammy ide....Alessia Cara!

Hvala ti, Alessia. Za tvoju divnu muziku, i da, za nošenje vaše 3b kovrče, kovrdžava na najvećem noći u muzičkoj industriji.

I veliki Shoutout da Kimberly Schlapman! Moram biti iskren. Nisam ni znao ko Kimberly Schlapman dok nisam videla razgovarali na crvenom tepihu. Ali sada sam veliki fan Little Big Town Schlapman i njena prekrasna plavuša kovrče.

Alessia i Kimberly su značajne jer su dva tipa 3 kovrdžav koji zaista odlučili da nose kosu kovrdžava na nagradu show ove godine. Ja sam pod velikim pritiskom da imenuje mnoge kovrdžave celebs koji je potresla svoje uvojke u bilo nagrada emisije.

Taylor Swift? Moji mlađi kolege ni ne sjećam dana kada Taylor nosila kosu kovrdžava i morao sam da im pokažem slike da dokaže da je odgovor da, ona ima kovrdžavu kosu.

load...

Nicole Kidman? Njen jagoda plavuša kovrče su flatironed za toliko godina da oni vjerojatno ne znaju kako da uviti.

Sarah Jessica Parker? Ne.

Ne želim promašiti sramota ove žene. U NaturallyCurly, mi smo veliki vjernici da bi trebalo biti u stanju nositi svoju kosu kako god želite, sve dok je odluka tvoja i tvoja sam. A ako se odlučite da ispravite kosu, nadamo se da ćete učiniti na najzdraviji mogući način, tako da vaše kovrče mogu dalje uvijanje.

Alessia i Kimberly nisu sami. Bilo je i drugih primjera lijepe 3a / b lokne na Grammy nagrada. Neki od mojih omiljenih uključeni kanadski kantautor Alessia Carra i Rhianna, koji je nosio joj kosu veliki i kovrdžava. Volio sam Quin kratki, slojeviti kovrče. Lorde dugo valovit bob je bilo divno.

A post Quin (@thequincat) dijeli 28. Januara, 2018. Godine 4:23 PST

A bilo je i nekih ravno kose celebs koji su se odlučili za teksture izgleda, uključujući i Kelly Clarkson, Sarah Silverman i Anna Kendrick.

Ja samo želim neke kovrčave slavne bi se odlučiti za kovrčave izgled u visokog profila nagrada pokazuje.

Znam da će biti nekih koji misle da pravim frku oko ničega. "To je samo za kosu." Ali, za sve milione ljudi koji gledaju ove događaje i pogledajte slike događaja - naročito mladi kovrdžav - nosio kosu kovrdžava šalje poruku da kovrče su glamurozne i seksi, i da, nagrada-dostojan.

Na kraju krajeva, mi i dalje živimo u vremenu kada se mnoge žene osjećaju potrebu da ispravim svoju kosu za razgovor za posao. Saturday Night Live napravio skeč ranije ovog mjeseca o TV emisiji The Bachelor, sa jednog takmičara priznao je imala duboku, mračnu tajnu: ". Stvarno sam kovrčava"

Na do Oskara!

Da li ste bili gledao Red Carpet pokrivenost u posljednjih nekoliko godina i pitajući se gdje su nestali svi Tip 3 kovrče? Javite nam svoje mišljenje u komentarima.

load...