Gde da uzmete Afro teksturiranu kosu pletenu u Londonu | BA.inspinre.com
Modu

Gde da uzmete Afro teksturiranu kosu pletenu u Londonu

Gde da uzmete Afro teksturiranu kosu pletenu u Londonu

Prošle sedmice sam dobio instaliran po prvi put kutija pletenice. Stil je jedan sam se žele za više od godinu dana, pogotovo nakon što je vidio toliko lepa naturalistas s njima kao i moja djevojka zaljubljena Zoe Kravitz u filmu Dope. Srce oči.

Međutim, pronalaženje nekoga možete vjerovati sa kosom također može biti borba kako bi se postigla upravo ono što tražite.

Zahvaljujući mom društvenim medijima sljedeće, uspio sam naći veliki London-područje kosu Braider kroz post traži moje sljedbenika za preporuke za stilista i Braiders koji možete instalirati zaštitnu stil za vas ove zime, uključujući faux Locs, kukičanje pletenice, kutija pletenice , pletiva, i još mnogo toga.

Imajte na umu da ćete obično provesti sate s kim radi kosu - my instalirajte je šest. Mnoge od ovih Braiders nude usluge u svojim domovima previše, tako da vaše istraživanje i razgovarati s njima o svom iskustvu prije zakazivanja svoj termin.

load...

Radiant Salon London (@radiantlondonsalon)

Radiant Salon je vrlo popularan salon za afro-teksturom kose u južnom Londonu. Radiant se preporučuje i vjerovati kada je u pitanju zaštitne stilova kao što su pletenice i plete. Pogledaj svoje izbornik usluga ovdje.

Boombastic Braids (@boombasticbraids)

Boombastic pletenice je pristupačan pletenice stilista koji dolazi sa svojim vratima sa kosom uključen da te spasim dodatne nevolje.

NiaKnowsHair @niaknowshair

NiaKnowsHair je neverovatna Naturalista pretvorio bloger koji je zapao za oko hiljada sa svojim zadivljujućim zaštitnim stil kukičanje pletenice tutorijale na Instagram i YouTube.

Devine Rootz (@devinerootz)

Naći ćete pletenice na pletenice na ovom North London-based salon Instagram stranici, što udvostručuje za inspiraciju prilikom izbora zima stil za kovrče. Posjetite web salon ovdje za cijene.

Silonesensei (@silonesensei)

Moje amazing Braider akcija prije i poslije slike i poruke video klipove procesa nakon svega imenovanja njenog klijenta.

Kosu Ebony B (@hairbyebonyb)

Kosu Ebony B je salon bazirana na sjeveru Londona i specijalizirana za sve vrste pletenice, preokreta i Locs za posebne prilike. Pogledaj svoje cjeniku ovdje.

Radost Darling (@joydarlinginnit)

Radost Darling je nezavisna Braider i stilista specijalizirana za sve tipove kose, radost se ne boji eksperimentirati sa stilovima i boje. Donesite slike svoje inspiracije i ona će učiniti da se to dogodi.

Gdje pronaći Hair Braider koji se bavi afro-teksturom kose

Koristite naš Salon Finder i unesite svoj grad da salonima i stilistima pregledani od strane ostalih članica NaturallyCurly zajednice. Evo liste salona u Londonu. Također možete posjetiti NoScrunchie.com što je kataloga salona / stilista u Velikoj Britaniji! Samo potražite pletenice i svoju lokaciju, a vi ćete dobiti gomilu izbora brine o vama.

Da li imate neki predlog? Ostavite ih u komentarima ispod za druge u NaturallyCurly zajednici da pronađu!

load...

Prati me na Instagram @UKCurlyGirl i čitati, gdje da biste dobili kovrdžave frizuru u Londonu ovdje.

load...