Fro modna nedelja pada 2018 | BA.inspinre.com
Modu

Fro modna nedelja pada 2018

Fro modna nedelja pada 2018

[Učiniti action = "galerija" title = "" /] [učiniti action = "galerija klizanja"]

Jessicurl 10 Curl razgovarati sa Tarin Boone i Jess McGuinty

Četvrto izdanje Fro Fashion Week je Atlanta od oluje 24. Septembar preko 30.. Tema Glitz & Glam napravio svoj put kroz nekoliko tjedne događaje i čitav vikend učenja, drugarstva i mode.

VIŠE: 'Fro Fashion Week slavi prirodne kose

Ja i Jess McGuinty, slavi 10 godina Jessicurl

Prirodno osnivač meni Media Tarin Boone je spojio ljubav prema kosu i ljubav prema modi zajedno u jedinstveni događaj koji je Fro Fashion Week. Daleko od tipičnih sajma prirodna kosa, Fro Fashion Week nudi više upscale, obrazovni aspekt za ljubitelj prirodne kose. Ovaj događaj je napravljen za one koji vole da uče u više intimnom okruženju, želimo da vrati i podigne mala preduzeća i radovati u ljepoti koja je prirodna kosa. Čitav tjedan je precizno izrađena da podstiče, inspiriše i slaviti naše sličnosti i razlike.

load...

VIŠE: Big Chop zauzima centralno na 'Fro Fashion Week

Bloger Mattie James govoreći na Blogeri, brendova i Brunch

Sedmice počela je u ponedjeljak u Midtown Atlanta sa Groove After Dark, gdje nas tretira na nevjerojatan noć miješanja i prožimanja vlasnik Too Groovy Salon Robin Groover i njen tim. Jer naše fizičko zdravlje je previše važan, u utorak navečer je događaj bio fitness događaj. Dame uživao veliki trening da su mnogi smatrali u narednih nekoliko dana!

VIŠE: Fall 2012 World Natural Hair Show Rekapitulacija

Tarin Boone, Julia Davis, Jess McGuinty i decu na I Love Me! Pidžama Party

Srijedu navečer je sve o deci dok su preuzeli tokom I Love Me! Pidžama Party. Ovaj koordinirani napor Naravno meni Mediji i TruChatOnline ohrabrio djecu da izraze svoje kreativne strane kroz sise vrata ukrašavanja i jastučnice i crtanje i kulminirala s modnom revijom pistu hoda, gdje djevojke treba da šepiriti njihove stvari! Takođe je predstavio Sistah Chick i Geechie Gurl kao govornika da inspiriše i motiviše mlade djevojke u prisustvu dok Jessicurl rekao svoju priču o tome kako je došao do voli svoju kosu. Čak je od super cool privremene tetovaže! Mislim da odrasli imali toliko ako ne i više zabave nego djecu!

Petak je potrošeno na thrifting turneju u popodnevnim satima, a onda tapas i Tweets na Melia Hotel Lobby Bar te noći.

VIŠE: Real Tekstura Talk: Ashley Jackson

Unutar Curls Unleashed Suite

Subota je bio vrtlog aktivnosti, sa radionicama, šoping i kose chat u izobilju! Imali smo priliku prisustvovati mnogo različitih radionica, od teksture dlake Mogućnosti sa stilistom Deshonica Kerrie, u DIY Magic šminke sa Santeyonne Powell, modi i da, čak i maramu, kako-to je! Prisutni su mogli opustiti u pregib Unleashed Suite i Curlfriends u City Suite, ili dobiti manikuru ili masažu na Shea vlage Total Body Suite.

VIŠE: Kako da se protežu na Operite i Go

Ja i Robin Groover, vlasnik Too Groovy Salon

Bilo je nešto za svakoga u Fro Fashion Week, i te sorte preneti u Runway Šoping Areni. Tarin ručno odabranih šest jedinstvenih kompanije da daju svoje proizvode na prisutne. Tasti Kiss Essentials, Beauty & Glory i HoneyChile HairLove su predstavljaju ručno proizvode za kosu; Urben inventar i Luxor Couture je imao običaj nakit i pribor; i jedinstveni Kinky Curl Akcenti clip-u boju kose pribor za prirodnu kosu.

load...

VIŠE: Top 10 Curl-definirajući Proizvodi

Modeli u Fro Fashion Show

A ne smijemo zaboraviti FASHION u Fro Fashion Week! partijao smo se kao rock zvijezda na Jessicurl 10 Penthouse stranke u subotu navečer. Sve dame i gospodo, obučen u njihov najbolji odela i snazziest cipele i pogodio plesni podij celu noć! Stellar Fro Fashion Show zatvoren Fro Fashion Week i naglasila nekoliko prekrasnih dizajnera s moderan šik dizajna. Sjaj, Glam i Glitter tema je bila ugradnje kao modeli isao tamo-amo gore i dolje beli pistu sa glamuroznom šminkom, super frizure, a neki super sladak ansambala!

VIŠE: Top 10: Famous Afros

Ja i Tarin Boone Photo Booth zabave na Penthouse stranke

Tako veliki put da sam imao na prvom Fro Fashion Week iskustvo. Slavio sam s Jessicurl za nju 10 godina postojanja, sreo mnogo super ljudi i napravio neke divne nove prijatelje! Već sam se radujem na sljedeću! Ako želite doživjeti prirodni događaj kosu kao ni jedan drugi, ohrabrujem vas da proverite Fro Fashion Week. Spring izdanje će biti 11-17 Februar u Atlanti, i nadam se da se vidimo tamo!

VIŠE: Kako Aevin Dugas Imate Najveća afro na svetu

load...