Fka viljusci su upravo pokrenuli e-zine posvećene pletenicama | BA.inspinre.com
Modu

Fka viljusci su upravo pokrenuli e-zine posvećene pletenicama

Fka viljusci su upravo pokrenuli e-zine posvećene pletenicama

Moji dragi fairy sirena unutarnje boginja duh životinja nakaza zastavu sis FKA Twigs samo postavio pitanje, tako da je bolje da odgovor.

O zagonetnom plesač okrenut pjevač okrenuo kreativni direktor samo bacio stranka tematskih oko pletenice za njen novi Instagram-ekskluzivne e-zine. Drži me za kaput - to se zove AVANTgarden i zbog toga, već sam hladeći se dole u uzbuđeni ludilo.

Na Twigs 'petak Insta-priča smo vidjeli prekrasnim duge crne i bijele, mlađi i stariji, coily i valovit, žena i muškaraca, plavuša i brineta, dolazi spajanje magične snage u roku od jedne bahate London neonskih noćni klub isključivo u svrhu obilježavanja jedna stvar: pletenice. Pitanje noći: Šta pletenice znači za vas?

"Pletenice znači brigu o sebi, održavanje; oni podsjećaju kao dijete..." evocirali uspomene jedna žena.

"Pletenice daj mi osjećaj moći", spomenut drugi. "Grlim sebe kad imam pletenice..."

load...

"Pletenice da mi prihvatanje samog sebe", tvrdi još jedan žena sa lijepo ukrašen pletenice. "Prvi put sam ikada imao pletenice rekao, to je bio prvi put da sam stvarno osjetio lepa."

Prvi put sam ikada imao pletenice rekao, to je bio prvi put da sam stvarno osjetio lepa.

FKA sama ima dosta za reći o kreativnog izražavanja kroz kosu, mode i umjetnosti. "Teksture odnose se na svemu što radim. Čak i unutar moja muzika", rekla je ona. "Ja volim glatko stvari, a onda teško i fluffy stvari, sve što im mjesto da sija." Sa izdavanjem svog novog e-zine fokusiran na kosi nostalgije, nadamo se spoj tekstura, i doslovno i figurativno, će imati pozitivan utjecaj #fortheculture Instagrama korisnika, posebno uticajan i povodljive hiljadugodišnje.

Pletenice znači brigu o sebi, održavanje; oni su me podsećaju kao mali...

Sa više od 800 miliona korisnika mjesečno na platformi društvenih medija, stvarajući Instagram samo e-zine - sa uređivanje Suzannah Pettigrew, styling Matthew Joseph, frizerskih Rio Sreedharan i fotografiju R + D - nije ništa manje sjajan.

Što se tiče kreativnih pravcu, mislim: krajem 80-ih i ranih 90-ih crna kosa časopise možete ugrabiti iz gomile dok je čekao u salonu za postavljanje tvoje minival. Dok je većina nas u NaturallyCurly zajednici ne žele razmišljati o Relaxer dio dana, misleći natrag na uspomene u kozmetički salon, svakako mogu biti nostalgični u najmanju ruku. Zajedno sa legendarnim ilustracijama afro bere i sprej boce, pod nazivom "Roots, Shock, Beauty" je tocka. Savršeno uređen coifs prikazati pravi raznolikosti u zaštitnu stilu prikazuje i uspeva pokazuje pomodnim bezvremenost svega toga.

Kao i svaki od Twigs 'projekata, i ovaj mi daje osjećaj oduševljenja znajući da je jedan od mojih sestara u kreativnosti je bio jedan od prvih, ako ne i jedini (do danas), da se stavi pečat na ideji. Pitanje 1 od AVANTgarden, Roots, Shock, Ljepota, je sada dostupan.

load...

Šta korenima znači za vas?

Kako ste prihvatili vašu kulturu i stil kroz kosu?

Pisati svoje ideje u komentarima - javite nam. Pratite nas na Facebooku da vidimo šta mi sada govorimo.

Krediti: 

Kreativni direktor: FKA grančice @fkatwigs

Za više kose i pop komentar kulturu, prati me na Instagram @devrivelazquez

load...