Festival frizura sa tigijem | BA.inspinre.com
Modu

Festival frizura sa tigijem

Festival frizura sa tigijem

Festivalima kao što su South by Southwest i Coachella su fantastičan način da doživite dobro volio bendovima i otkrijte novu muziku, ali svi znamo samo pola muzike zabave. Festival mode i frizure su rastući trend, tako NaturallyCurly udružio sa TIGI za muzički festival SXSW 2013. Godine u Austin, Texas.

Bendovi, muzičari, pa čak i nekoliko sreće Gosti su svoju kosu stilu na TIGI Dry Styling Bar, uključujući NaturallyCurly vlastitog sadržaja urednik, Cristina Cleveland. Pogledajte kako njen tip 2C kosa postaje muzički festival transformacije.

Festival Hairstyle

Valova i pletenice

TIGI Dry Styling Bar

Talentovani žene Bettie Šiške frizerski salon u Sjevernoj Austin stilu bendova i muzičara koji izvode na izlog Nikon Warner zvuka, kao i neke od gostiju na TIGI Dry Styling Bar.

load...

Zamislite koliko bi mogli sačuvati sprema za veliki događaj, ako biste mogli da se stilu kad stigneš!

SXSW Nikon Warner Sound

Dok su stilisti radili svoju kosu magiju, muzičari je izašao na pozornicu, uključujući Macklemore & Ryan Lewis, Icona Pop, Tegan and Sara, a naši lični kosu lomiti Lianne La Havas!

Lianne La Havas

Počnite s pletenice

Stilista Tasha Grimsley koristi nekoliko različitih stilova pletenica na Cristina kosu, uključujući Hairband pletenice. Ona je stvorila dvije male pletenice koristeći sekcije kose od nje hrama. Ona je pričvršćen pletenice pomoću male gumene lastika.

Fishtail Braid

Upotreba lanaca iz dva traka za kosu pletenice, Grimsley onda stvorio kratak Fishtail, a koja je tada završila u redovnoj 3-Strand pletenica (da vidim kako je to uradio, gledati ovaj video).

Koristiti Bobby igle da ispravite sve niti koje se mogu viri, i da ih tražim baš kako treba. Ali zapamtite, ne želim da ovo izgleda previše polirane, to je trebalo da bude boho! Ako želite da dodate dodatne curl sa svojim valovima onda završiti utakmicu u curlingu štapić da se dotjerati bilo valova koji nedostaju tijelo. Ovo pomaže pogotovo ako imate više obrasce uvijanje.

Gotovih izgled

Cristina, na slici sa TIGI PR i Media Manager Tauri zakoni-Phillips, imam rock njoj festival "uradi za ostatak noći!

load...