Evo ono što koristim da iskoristim najbolje od moje frizure za odmor | BA.inspinre.com
Modu

Evo ono što koristim da iskoristim najbolje od moje frizure za odmor

Evo ono što koristim da iskoristim najbolje od moje frizure za odmor

Ljeto je napravljen za odmor, ali se priprema može biti stresno. Letove, hotele i aktivnosti mogu biti skupa. I postaje sve organizovao je dugotrajan. Kada je naš dugo očekivani put napokon stigne, mi smo vjerojatno bulje u naše ormare, pokušavajući da shvatim najefikasniji način da se spakuju. Od nas odmori dati vremena za opuštanje, želimo izgledati i osjećati se dobro. Uzmite ove korake kako bi bili sigurni ste dobro pakovanje za kovrče.

Planiranje

Prije nego što paket za svoj odmor, obično planirati svoje garderobu unaprijed. Možete učiniti isto za vaše kovrče! Razmislite o tome na mjesto ćete prisustvovati i aktivnosti koje ćete se baviti. Da li odlazak na plažu i planiraju da uživaju u vodu? Hoćete li planinariti i preduzima druge aktivnosti na otvorenom? Tvoji planovi za odmor bi trebao biti faktor u svoj stil.

Ako planirate biti vrlo aktivan i uživati ​​u prirodi, možda želite uzeti u obzir nosio zaštitnu stil tokom putovanja. To će vam omogućiti da manje vremena trošite na svoju kosu i više vremena na vaše aktivnosti. Možete birati između stilova kao što su kutije pletenice, Marley obrta, i pletenice. Ako ne izgleda kao gnjavaža frizuru tokom putovanja ne nosite svoj omiljeni svakodnevni stil. To može uključivati ​​twist-outa, pletenica-outa, i oprati i go. To je najbolje da imaju ideju o tome kako ćete oblikujete kosu - na taj način ste u stanju da pravilno spakovati.

load...

Pakovanje

Pakiranje je već teško, pogotovo kada se pokušava ugurati sve vaše osobne stvari u svoje torbe. Kada pakovanje, budite sigurni da bi kontejnere putovanjima veličine svoje omiljene proizvode, pogotovo ako se nosi svoju torbu u avionu. Vjeruj mi, to će slomiti srce ako sigurnosti aerodroma čini izbaciti svježe bocu sveti gral koji se ne ispire! Ako niste u mogućnosti da kupe verzije putovanjima veličine svoje omiljene proizvode, ne treba brinuti! Možete kupiti kontejnere za putovanja veličine ili Ziploc torbe i ispuni ih sa svojim must-have. Ovi kontejneri su pristupačne, a možete ih pronaći na adresi drogerijama ili online. Će vam pomoći da spakujete proizvode koje će zapravo koristiti, mi smo sastavili vodič za proizvode koje bi trebalo da donese na osnovu frizure planirate da nosite na odmoru:

Operite i go: S obzirom da više koraka na pranje i otići, morat ćete pakovati više proizvoda. Razmislite o pakovanje šampon, regenerator, koji se ne ispire, i pregib definirac. Ako ste ponestaje prostora, preskočite ispire sa kose i otpustite dosljednost svog uređaja dodavanjem vode. Prije odlaska za svoj put, da vremena da usavrši svoj pranje i otići način, tako da možete imati željene rezultate će do odredišta.

Twist-outa / pletenice-outa: Ponesite uvijanja krema i lako ulje, pa ako je to potrebno možete ponovno twist / pletenica noću. Takođe, neophodno spakovati pribor za uljepšati frizuru. Ako je moguće, pokušajte držeći svoj obrta / pletenice kada putuju. To će omogućiti najviše pregib definicija i manje održavanja za kosu dok ste na putu.

Zaštitna stilova: Možda bi trebalo da spakujem ulje za kosu i pregib obnavljanje oživjeti frizuru. Pribor kao što su veze za kosu, trake za glavu, i šalovi treba razmotriti ako želite da se prebacite svoj izgled tokom putovanja.

 Šta da se spakujem

Treba vam inspiracija za putnu torbu? Vidi moj kovrčava Osnovne stvari za putovanje:

Kada putujete, ja obično nosim kosu u twist-out. Twist-outa su niske održavanje za mene, pogotovo jer sam već usavršio moje kombinacije proizvoda i tehnike. Dok stigli na aerodrom, moja kosa je obično u dva-Strand obrte za sprečavanje kovrdžanje putuju. Kada pakovanje, da prenesem svoje proizvode putovati veličine posudama jer već imam kontejnere u moj dom. Ja donosim sljedeće u teglama travel-size:

load...
Mielle Organics Brazilski Kovrčava Cocktail Curl krema

Mielle Organics belog božura koji se ne ispire

Dizajn Essentials Prirodni med i Shea Edge Tamer

Ja koristim odsustvo-u uređaj, uz finu maglu vode, osvježiti moje kovrče s vlagom. Rotora krema se koristi ako treba ponovno savijaju moju kosu noću. Ja ću koristiti ruba krotitelj glatke moje rubova za moju frizure. Pored ovih proizvoda, donosim moju kosu šal, saten haube, protezao trake za kosu, i Satin Hair veze. Ovi dodaci dozvolite mi da održim frizuru noću i stavim kovrče u podignute frizure. Je "puf" je moja omiljena go-to ako moja twist-out je prestar. To mi omogućava da se povuče moje kovrče daleko od moje lice i uživam u svom odmoru.

Kako ćete spakujete putna torba za ljeto? Recite nam u komentarima ispod teksta.

A ako ste u potrazi za više kovrdžave travel tips provjeri 16 Pakiranje Essentials za svaku Curly Fotografije.

load...