Evo kako možete da pomognete u poslednjem trenutku uragana Harvey-a | BA.inspinre.com
Modu

Evo kako možete da pomognete u poslednjem trenutku uragana Harvey-a

Evo kako možete da pomognete u poslednjem trenutku uragana Harvey-a

U petak navečer, A Kategorija 4 uragan potresao obalu Teksasa koji utiču na nekoliko gradova, uključujući i moj trenutni dom u Houston, TX. Sa Hurricane Harvey, došao 50+ centimetara poplava, požara, tornada, i hiljade raseljenih Teksašani bore za njihove živote, svoje domove i svoja vozila. Oba Houston aerodromi su potpuno poplavljen i otkazali sve putne neodređeno vrijeme, i glavnim dijelovima naše autoputevima širom jugoistoku regije Texas imaju vozila potpuno pod vodom, te su postale nedostupne za nepoznatu količinu vremena. Nekoliko nasipi su i ni slomljena, ili se pušteni u cilju borbe protiv sve veće poplave. Šta više, to nije zaustavilo još pada kiša. Da bi se to staviti u perspektivu, Houston u prosjeku prima 50 inča kiše godišnje, što smo i prešli u protekle 3 sam dana, a uz to su dom za 6,5 ​​milijuna ljudi. Ovo je zona katastrofa.

Uz razaranja i kaosa koji se dogodio, ja sam sastavio popis sredstava za one koji žele da pomognu Houston, Baytown, Corpus Christie, Richmond / Rosenberg, Galveston, i okolnim područjima. Molimo vas da pogledate ovu listu, a ako možete, pomoći u svakom slučaju. Texas nas treba.

  1. FEMA - FEMA je osiguravanje smještaj i pružanje skloništa za sve žrtve u svim ugroženim gradovima. Oni očajnički trebaju dobrovoljci.
  2. Hurricane Harvey Relief Exchange - Houston Blogger, Nyla misli Caught In My Fro, stvorio je olakšanje razmjene sa Austin & Houston mreža primiti podršku. Molim vas da pogledate na Facebook stranici gore povezana za popis dubinu resursa, uz živu odgovor od žrtava.
  3. load...
  4. Hurricane Harvey Relief Fund - Houston gradonačelnik je stvorio ovaj fond za pomoć sa žrtvama Houston je opasan poplava. Sve donacije će biti porezu, i idite direktno na žrtve Houston.
  5. Zello - Preuzmite ovu aplikaciju ako ste u području katastrofa, i treba da budu spašeni. Lokalni timovi odgovor su na raznim kanalima unutar aplikacije. Potražite Cajun Mornarice i oni će vas staviti u kontakt sa Obalne straže ili dolaze za spašavanje koji sebe.
  6. NVOAD.org - Ovo je volonter baza podataka za one koji bi željeli da se prijavite da idu u Teksasu.

Sekundarnih sirovina su ispod, za one koji su u neposrednoj blizini gradova zahvaćena:

Ako imate ravnim dnom broda ili visoke vode u vozilu, hitno su potrebni. Pozovite 713-881-3100.

Ako ste u potrebi za hitnu pomoć od po život opasne hitne pozive 9-1-1.

Ako ste ili znati drugi kojima je potrebna ne-hitne pomoći poziv 3-1-1 u Houston ili 2-1-1 u obližnjim područjima.

Za naše prirodno kovrčavu čitalaca u Houston i okolnim područjima, nadamo se da su sigurni i mi smo tu da vam pružimo podršku!

load...