Ekskluzivno: Monique rodriguez na svojoj novoj liniji, mielle organics | BA.inspinre.com
Modu

Ekskluzivno: Monique rodriguez na svojoj novoj liniji, mielle organics

Ekskluzivno: Monique rodriguez na svojoj novoj liniji, mielle organics

Sa velikim političkim pokretima dolaze nove vođe tog doba.

Sa pomak u lidera dolazi nekolicina prevarantski konglomerata u nadi da će zaraditi na grupu sa dugotrajan povijesti ugnjetavanja i nedovoljne. Međutim, Monique Rodriguez nije jedna od njih. Registrovana medicinska sestra želi vezati natrag na važnost zdravlja i wellness aspekt pokreta prirodnu kosu. Enter: rođenje Mielle Organics. Ovdje je originalni intervjuu objavljenom u 2014. Godini, kada je brend bio gotovo nepoznat.

Moje ime je Monique Rodriguez i ja sam iz područja Chicaga.

I želio stvoriti liniju koja ostaje verna riječ prirodno i organski.

Sastojci koji se koriste u svoje proizvode su certificirani organski [i napravio sa] sa prirodnim biljem od Zemlje. Svi oni dobro rade zajedno na promociji rasta, zadržati dužinu i održavanje ukupne zdravu kosu. Ja uvijek koristiti svoje proizvode na mojoj kosi onda moja djeca kosu da budem siguran da apsolutno volim pre nego što ona ide u javnost. Ja ne vjerujem u [nema što] preopterećenja sastojaka u proizvodu za to da rade. Vjerujem u jednostavnosti, tako da sam izbaciti sve nepotrebne sastojke i dozama koje nisu djelotvorni u uzgoju i održavanju zdrave kose. Naša sastojci su jednostavni, prirodni i dalje pristupačne.

load...

Sa iskustvom u znanosti, shvatio sam kako tijelo radi, kao i ono što će potaknuti folikula i proizvesti rast.

Vjerujem da ako zaista vjeruju u proizvodu radi ono što druga osoba da je test lutku osim sebe sam testiran i kako bi se osiguralo svoje proizvode su efikasni vlasnika. Moja kosa završila dužina trtičnu kost sa nekim mojim pokušao i pravi tehnike i pravna sredstva; Samo sam htio da ih sve objediniti da efikasno rade u davanju potrošača kosu i zdravlje su oduvijek sanjao, previše.

Moj prvi linija proizvoda će biti usmjeren na prirodnim zdravlje, rast kose i zadržavanja. 

Ja ću imati vitamina za žene i djece koja koriste prirodni bilja vitamina i minerala. Tu će biti i mente bademovo ulje ciljati vlasišta. To dobro radi sa vitaminima da se ne samo brigu o unutrašnjosti, ali i pravilno briga za van; kako bi se proizvoditi zdravu kosu i rast, morate održavanje zdrave kože glave. Ovo ulje poboljšava cirkulaciju za promociju rasta i uključuje uređaj ulje koje sprečava lom i poboljšava elastičnost [u kovrče]. Postoji više uzbudljive proizvode koji su još uvijek u toku.

Važno je da znate šta se stavlja u i na svom tijelu. Mnogi proizvodi koriste nesigurnim konzervansa koji se apsorbira kroz kožu. Svi prirodni i organski su sastojci koji su napravljeni po prirodi su mnogo sigurnije nego koristi hemijski mijenjati proizvoda.

Cetaphil i Dove hidratantni losion bi mi jednostavno dan i noć rutinu kože. Na moju kosu, koristim Mielle Organics Mint bademovo ulje kao brtvilo i dnevni ovlaživač. Također koristim hidratantnu kremu iz naše linije da radim na, ali još uvijek se dosta nije. U njoj se čuva moje kovrče mekana, hidratizirana i ne opterećen. Takođe sam nanesite gel, u zavisnosti od vrste izgled želim. Takođe mi se 3 minute regenerator Aussie jer to čini moja kosa meka. Moj omiljeni ko-pranje sada je As I Am. I na kraju, vitamini i voda držim kovrče hidratizirana.

Ostati u toku sa mojim poslovnim poduhvatima i duge kovrdžave kose savjeti, pratite moj lični Instagram @exquisitemo. Dovedi moju viziju u život prateći Mielle Organics Instagram, @MielleOrganics!

Takođe, možete me pitati pitanja o mom NaturallyCurly Q & A odmah!

load...

Napomena urednika: S obzirom da je originalni objavljivanje ovog članka 25. Aprila 2014. Godine, Monique je otišao na za stvaranje linija za djecu pod nazivom Tinys i Sva.

Linija sadrži sljedeće proizvode, napravljen sa ovjerenim organskim sastojcima:

  • Dječje Hair & Healthy Vitamini
  • Sacha Inchi šampon za čišćenje
  • Sacha Inchi raščešljavanje kose
  • Sacha Inchi Curl Povećanje krema

Svaki proizvod, uključujući i djecu Hair & Zdrava Vitamini je formuliran da bude blag za djecu. Sacha Inchi ulje, Južne Amerike superhrana koja sadrži omega-3 masne kiseline, proteine ​​i antioksidanse, je sastojak vožnje u svakom od proizvoda za održavanje kose Mielle za djecu. Za pitanja o liniji, pitajte Monique klikom ovdje sada!

load...