Eden deca bunhawk frizura za kovrčavu djecu | BA.inspinre.com
Modu

Eden deca bunhawk frizura za kovrčavu djecu

Eden deca bunhawk frizura za kovrčavu djecu

Jednostavan bunhawk + zlato pribor

Ovo je savršena prilika da dijele ovo zabavno bunhawk izgledaju Taylor (model) i sam napravio koristeći EDEN Bodyworks Kids proizvoda. U ovom tutorial ćete dobiti korak-po-korak upute, sugestije proizvoda, kao i detaljne video tutorial.

Stilova kao bunhawk su ono što ja volim da zovem, a "tranzicije stil", ili onaj koji se može prešlo na nekoliko drugih stilova.

Stilovi kao što je ovaj su imperativ, posebno u prometnoj školske godine.

Počevši ovaj stil na čistu kosu je vrlo važno ako planirate na mijenja izgled u danima koji dolaze. EDEN Bodyworks ima COCO Shea Berry Prirodni Detangler šampon koji miriše neverovatno i ima sastojke koji su još bolje! Ovaj šampon je vrlo nježan i prožet mnoštvom eteričnih ulja. Kada koristimo ovaj šampon, Taylor Tip 4A niti odmah osetiti mekši, čisto (bez toga oduzeti osjećaj), hidratizirana, i lako se otpetljati. Također smo ugodno koristiti ostale EDEN Bodyworks proizvode stanja ili duboko stanje po potrebi. Naša omiljena kolekcija Coconut Shea linije.

load...

Prikupljanje djecu ima odsustvo-u proizvoda, COCO Shea Berry Prirodni ispire Detangler. Postoji svježim mirisom jagode, i to doslovno topi tvrdoglav zaplete dalje! Također koristimo ovu osvježiti Taylor niti po potrebi između pranja. To je svjetlo formula, ali rezultati su um puše. Sam od korištenja ovog proizvoda primijetili manje kovrča i dugotrajniji stilova.

Kako dobiti #EDENKids Bunhawk: Korak po korak Tutorial

Korak 1: Sekcija za kosu sa širokim češljem zub.

Jednom kada je kosa čista, uređaj, i razvezane da je vrijeme da počnete stajling.

Polazeći od leđa, napravite pravo deo od uha do uha. Uši će biti vaš žarište za svaki dio / rep. Na slici gore je prvi odjeljak.

Korak 2: Dodajte krema za oblikovanje + otpetljati.

Zatim, dodati krema za oblikovanje koji je EDEN Bodyworks COCO Shea Berry Curly krema. Riječi ne mogu izraziti koliko je izvanredno ovaj proizvod je: Formula je savršenstvo, pa čak i sam ga koristiti na moju kosu. Čim se to primjenjuje ćete vidjeti magiju. Kovrče će odmah POP, niti će zablistati na nebesima, i to će ostati tako!

Detangling tijekom svakog koraka štedi više vremena, na kraju, vjerovali ili ne. Mislim da je važno da se to učini u toku pranja kose, uređaj, i stil. Tokom ovog koraka, to je mnogo lakše, jer mi radimo u malim / srednjim sekcije. Četke koje koristimo je Felicia Leatherwood Detangler Brush.

Korak 3: Osigurati kosu u rep.

Ovaj korak je lako! Kada se kosa razvezane, glatko niti u konjski rep i pričvrstite ga sa elastičnom traka za kosu.

Korak 4: Dva Strand twist postaviti kosu.

Sada kada je ovaj dio osiguran jednostavno napraviti dva pramen obrt i zavrtite krajevima.

Korak 5: Bun to.

Zavrtite dva pramen twist u punđu.

Korak 6: Bobby pin.

Osigurajte lepinja sa ukosnicu. Ponovite sve korake za svaki rep. U COCO Shea Berry Kovrčava krema se može koristiti za glatke rubove previše ili možete koristiti COCO Shea Berry Smoothing gel. Za jači čekanje isprobati Eden Bodyworks Coconut Shea Control Edge Glaze.

load...

Konačni izgled: BunHawk!

Konačni izgled bi trebao imati 4-5 peciva u skladu jedni s drugima da se formira Bunhawk!

Želite li dodati jedinstven dodir za to već neverovatan stil? Koristite zlato Bobby igle i criss-cross ih na svakom drugom odjeljku.

Ako želite vidjeti kako ovaj stil može se prešlo u druge prekrasne stilove ostavite komentar ispod - Volio bih da svratim NaturallyCurly češće da dijele stajling tips!

Da biste saznali više o ovom stilu sat ovaj kratak video tutorial sada.

Da biste dobili svoje ruke na prikupljanju COCO Shea Berry posjetiti svoj lokalni Sally Beauty Supply, RiteAid, HEB ili www.edenbodyworks.com!

load...