Dvostruko uvijene curly updos za odmor | BA.inspinre.com
Modu

Dvostruko uvijene curly updos za odmor

Dvostruko uvijene curly updos za odmor

Potrebno brzo odmor Updo pred vašim roditeljima i dečko pozvoniti - ali postavljanje stola za njihov dolazak te je jam spakovao? Ne brinite! Lako formalno, kovrdžava podignute frizure poput one ispod će imati Tražiš obukao i dobro pripremljen za ovaj događaj. Pratite korake u nastavku i vas i večera će biti vruće i spremni u svakom trenutku!

VIŠE: Valovita odmor frizure ili Kinky odmor frizure

Jednostavno razbarušeni & Twisted

Lako je stvoriti prilično kovrdžave podignute frizure zahvaljujući jednostavnoj konjski rep s romantičnom twist. Da bi se postigla izgled, potreban vam je mousse, pomadu, završio magla za sjaj, lak za kosu i oko pet Bobby igle, možda i više ovisno o teksturi vaše kose. Deblja kosu, više Bobby igle morate!

  1. Početi sa svježe oprani kose. Ručnik suhu kosu sa mircofiber ručnikom, a zatim okrenuti glavu naopako i SCRUNCH u mousse. Neka kosa osuši ili, ako ste u žurbi, difuzna na najbolja postavke.
  2. load...
  3. Postavite veličine grumen dime od pomada u dlanu, trljati dlanove, zatim gladak kosu u rep. Držeći ponija čvrsto na vlasište s jedne strane, pokrenuti drugu ruku preko rep skroz do kraja. Pomada pomaže da se ublaži, otvoreni i definirati vaše lokne, ali neće ih poravnati se.
  4. Podijeliti kosu u dva dijela sa centrom ulogu u potiljak (kao da su pravili kikice). Uzmite jednu stranu i okrenuti ga pod sa strane, osiguravanje sa ukosnicu ili dva - sve što je drži na mjestu. Zatim okrenuti drugim područjima i pod i na suprotnu stranu. Pričvrstite ga Bobby igle kao dobro. Vi ukršta se po dvije sekcije za stvaranje jedinstvene, labave sušenje kovrči koji je jednostavan, ali elegantan.
  5. Glatko vitica, dodajte Bobby igle, ako je potrebno, ili dotjerati ovaj izgled s prekrasnim češalj za kosu, kao što je ovaj kristala i bisera kombinacija. Ako vaš vitica potrebna definiciji, vruće figaro prekriven svjetlo pamučne tkanine će učiniti trik. Dokrajči sa sjajem sprej i lak za kosu.

Žele više?

Pregledavati kroz stotine fotografija odmora kovrčava podignute frizure i pronađite sljedeći inspiraciju komad!

load...