Dva prirodnjaka nazivaju prirodnim proizvodima za kosu sveti gral | BA.inspinre.com
Modu

Dva prirodnjaka nazivaju prirodnim proizvodima za kosu sveti gral

Dva prirodnjaka nazivaju prirodnim proizvodima za kosu sveti gral

To je ono doba godine kada se postaviti ciljeve prirodne kose za 2018. I to može uključivati ​​uzimanje malo vremena da pogledate proizvode koji naša prirodna kosa voli i zalihe na njih.

Razgovarao sam sa nekim naturalistas da im ono što proizvode oni nose u novu godinu s njima pitati, a to je ono što su imali da kažu:

Ime: Vanessa Ndinda aka Coco_Vanveen

Tabitha: Koji su neki od tvojih sveti gral proizvode?

Vanessa: Ja bih da se počne sa KenTaste Virgin kokosovo ulje. Ovo je samo zlato u konzervi, nisam ponestane jer ja uvijek sve navalili minutu udari pola. Volim ga zato što je tako lako apsorbira u moje niti, ona čuva moja kosa vlaga upakovani bez kaplje niz lice, a ja mirisati poput tropskih šuma tokom sedmice.

load...

T: Ja se slažem! Moj tip 4 namotaja volim kokosovo ulje previše! Koje druge poslastice su tvoje mane ljubav?

V: Moja sledeća sveti gral bi morao biti bu.ke hidratantni šampon bar. Zahvaljujući ovom šampon, su prošli dani moja prirodna kosa je ostalo suho, ogoljen i lomljiva nakon šamponiranja. Ovaj bar traje blizu 4 mjeseca, to je svjetlo sredstvo za čišćenje koji ne oduzme moju kosu svojih prirodnih vlage, savršeno pjeni i donosi moje lokne vratio u život.

Takođe bih da priznam da ne mogu živjeti bez Profective Mega rasta protiv lomljenja Jačanje duboki regenerator. Moja prirodna kosa voli te stvari! Prožeto avokada, shea i kokos proteina ga oživljava moju kosu, daje joj da su zdravi sjaj, pojačanje snage i moje lokne zapjevaju za radost. Sa visoke poroznosti kose, ovako duboko uređaj je glavna.

T: Oh, da! Poroznost zaista igra u ono što proizvodi rade najbolje za kosu. Koje druge proizvode se koristi da bi pomogne u borbi protiv visoke poroznosti vaše prirodne kose?

V: Ja sam u posljednje vrijeme posežu za Pepermint shea maslac od Binti Naturals. Volim koristeći ovo kao brtvilo onda ostavljajući moja prirodna kosa u dva Strand obrta. Smanjuje skalp upala, vodi računa o mom svrbež vlasišta, kao i štiti moju kosu od one jake UV zraka. Takođe uvjete moju kosu i daje joj da su zdravi sjaj.

T: Zaista! Vaša prirodna kosa je samo golovi! Sve najbolje sa kosom put!

V: Hvala, Tabitha!

Ime: Sheila Ndinda

Tabitha: U redu Sheila, ti si sigurno jedan od najvećih ikona prirodne kose u Keniji! Recite nam tajnu - Koje proizvode koristite na svoju kosu?

Sheila: O hvala, Tabitha! Volim držati ga jednostavno. Bu.ke hidratantni Clay šampon bar je moj omiljeni šampon ruke dole. Ona čisti, hidratizira i dodaje vlagu mojoj kosi niti bez skidanja ga svojim prirodnim uljima.

T: Da! Bu.Ke Products je daleko jedan od mojih omiljenih čišćenje. U stvari, Vanessa, koji sam govorio ranije, voli ga kao dobro. Koje druge proizvode koristite u dan pranje režim?

S: I love uređaja! U stvari, imam oko četiri koje sam posegnuti za često i visoko preporučiti.

load...

Prvi je Dark i Lovely Au fizičke Knot Out regenerator. To doslovno topi moja klupka i ima prekrasan slip koji čini detangling takav povjetarac.

Drugi je Aphogee Keratin 2 minuta za rekonstrukciju. Ovo je tretman protein koji koristim nedeljno ili dva tjedno. U samo 2 minute, prodire moje vratilo kose, jača i popravke bilo kakvu štetu nastalu pretjeranim stilom.

Imam i nekoliko Shea vlage proizvoda koji Došao sam da vole tokom godina. Shea vlage 10 u 1 superfruit Complex duboki regenerator koji sadrži biotin i Marula ulje pomaže promovirati zdrav prirodne kose. To ostavlja moju suhu kosu osjećaj tako meka, jarke i tražim sjajna.

Shea vlage JBCO Jačanje, rastu i Restore ispire je još jedan uređaj koji sam često posegnuti za. To vlaži moju kosu dok jačanje to i ne vaganja dolje.

T: Wow! Sa 4 uređaja pri ruci, nije ni čudo tvoje uvojke se uvijek pojavljuju! Šta koristite za stajling?

S: Obia Naturals Curl krema je ono što sam koristiti za vlaže i stil kosu. Ima savršenu dosljednost i definira gubi iz moje kovrče.

T: Da! Vaš kovrče pevaju! Hvala puno za dijeljenje sveti gral s nama, Sheila!

S: To je uvijek zadovoljstvo!

Da li su ti amazing naturalistas deliti svoje trenutne sveti gral? Ostavite nam komentar ispod! Bilo bi nam drago da znam šta sveti gral su.

load...