Današnja dlaka za talasima | BA.inspinre.com
Modu

Današnja dlaka za talasima

Današnja dlaka za talasima

Većina savjet dati za drugi dan kosa čini usmjerena prema coilies i ponekad kovrdžav. Mnogi wavies, u stvari, da oni moraju da peru svoju kosu na redovnoj osnovi, često dnevno, koji eliminiše koristi od drugog dana kosu. Međutim, to je moguće dobiti veliki drugog dana kosu koje možete imati koristi od svih dan ranije potrebe da ponovo shampoo kosu u večernjim satima. Da, čak i ako imate talasastu kosu.

Drugi dan dlake za Wavies

Prvo smo čuli o velikim drugog dana kosa od nekih naših CurlTalk plakata koji su rekli da bi radije spavati nego se bave svoju kosu ujutro. Iako je jedan poster posebno nije bio tako drag njen drugi dan kosa, bila je odlučna da napravi najbolju stvar u zamjenu za malo više zatvorenih očiju.

"Imam takav odvratni sreće s 2. Dan kose. Ali, ja sam se s njim, jer bih radije spavati ", kaže CurlTalk korisnik" Goobernut. "

Dakle, ono što je njena tajna da dobijem drugi dan kosa koja uživa? Vjerovali ili ne, počelo je sa frizurom. Osigurati da imate dobru kovrdžave rez, a ne rez koji najbolje radi za ravnu kosu, može ozbiljno poboljšati cjelokupni izgled vaše valova. Ako nosite kosu valovit na redovnoj osnovi, a ne ravno, reci stilista. On ili ona mora biti svjestan da je vaš dnevni frizura nije ravan - a rez treba da odražava to.

load...

Nakon što je kovrčave rez, Goobernut počeo fokusirajući se na proizvode koji bi zaista dobro radi sa kosom. Za nju suhu kosu, dodaje ona Curl Junkie je Coffee Coco Curl Crème Lite kao i Curl Junkie je uzorak Pusha.

Zasićenje je ključ

Osigurati da imate dobru kovrdžave rez, a ne rez koji najbolje radi za ravnu kosu, može ozbiljno poboljšati cjelokupni izgled vaše valova.

CurlTalk korisnik "pedaheh", govori nam da spritzing suhu kosu s proizvod je ono što joj pomaže kao dobro.

Kao što svi znamo, wavies prilično moraju zasititi svoju kosu kako bi dobili velike lokne od scrunching i pumpanje. Ako ste to učiniti, možda i samo hop u tuš i početi sa svježim šampon i uređaj!

Pedaheh nam govori: "Ako prskati vodom, ja uništiti sve prvog radnog dana je napravljeno grudve."

Umjesto da skače natrag u tuš i pokretanje više, pokušajte u potrazi za lagani prskanjem proizvoda. Koristeći ove umjesto vode zasititi vaše lokne će vam uštedjeti vrijeme i dati istu zasićenja valova je potrebno da reaktivorala.

Wavies, kako vam drugi dan kosa?

load...