Da li vaš zaštitni stil čini više štete nego dobra? | BA.inspinre.com
Modu

Da li vaš zaštitni stil čini više štete nego dobra?

Da li vaš zaštitni stil čini više štete nego dobra?

To je rekao, zaštitna stilova lako mogu postati kontraproduktivne, što uzrokuje više štete nego koristi na duže staze. Mnogi naturalistas su priznali da doživljavaju lomljenja i suhoća nakon nošenje zaštitne stilova. Često je iz sljedećih razloga.

Kada zaštitna stilova postati kontraproduktivna

Oni nisu ispravno instaliran

U mom iskustvu, pronašao sam da zaštitne stilova sa nastavcima češće biti štetan za zdravlje moje kose, posebno ako nisu pravilno instalirani. Ja govorim o stilovima, kao što su tkanja, kutija ili Crotchet pletenice, pa čak i sew-u perike.

Neki frizeri mogu instalirati do deset pakovanja kose na glavi klijenta kako bi se postigla željeni stil. Iako može izgledati slatko kad hoda kroz vrata, velike su šanse da je ekstenzije mogu stavljati previše stresa na vaše kose zbog svoje težine. Nakon uklanjanja, može iskusiti prekomjerne loma.

load...
Oni su ostali u predugo

Vjerovali ili ne, ja sam čuo za situacije u kojima je nosio tkanjem u trajanju do šest mjeseci. To je pola godine! Ova vrsta zaštitnih stil može biti vrlo štetno za sveukupno zdravlje nečije kose. Jedan čak može imati neke plijesni raste na njihovoj koži glave na kraju svega toga. Ne mislim da te bruto, ali ova vrsta incidenata u kojima je kosa loše održavanim ispod zaštitne stil javljaju previše često.

Kako da ne padne u zamku

Ako imate kutiju ili Crotchet pletenice

Operite ih sedmični sa uređajem i svake druge nedelje sa čišćenjem šampon. Staviti malo maslinovog ulja po dužini vaše kose u pletenice i nježno umasirajte ga u svoje vlasište. Savjetujem protiv teške pomade i Baterse jer oni mogu dovesti do nagomilavanja i dati svoj pletenice stvarno funky smrad.

Ako imate tkanje

Kao i Crotchet pletenice, držeći svoj kosu tkanja zahtijeva puno brige iako njegovanja svoj niti može biti malo težim ovisno o tome da li ili ne tkanje je zalijepljen ili sašila na. U svakom slučaju, u cilju očuvanja zdravlja vaše prirodne kose morat ćete često pranje tkanje potke. Najbolji tehnike za pranje će vam omogućiti da očisti svoj skalp temeljito bilo nagomilavanje. Morat ćete osigurati svoj skalp i prirodne kose su potpuno suho nakon svakog pranja da se izbjegne šanse plijesni. Na kraju, bi se osiguralo da nosite samo svoj tkanja za 4-6 nedelje, a zatim dati svoju kosu na miru.

Pojednostavi

Dok je kreativnost unutar zajednice prirodna kosa je izvanredna, ja sam shvatio moja kosa ne voli previše manipulacije. Ako vaš zaštitni stil izbor je previše složen i dugotrajan za instalaciju, da ne spominjemo kontraproduktivne na duge staze, možda želite zadržati ga jednostavno. Na primjer, možda želite da probate nekoliko zaštitni stilova koji ne zahtijevaju sintetičke kose - peciva i 'roll i Tucks' su nekoliko dobrih. U svakom slučaju na kraju dana, ako je cilj zdrava kosa biti sigurni da instalirati zaštitne stilove koji nisu kontraproduktivna.

load...