Da li se moja vrsta kose promenila? | BA.inspinre.com
Modu

Da li se moja vrsta kose promenila?

Da li se moja vrsta kose promenila?

brio Photography

Ja sam svoje istraživanje nakon mog drugog (Augh) veliki odrezak u srednjoj školi, a ja sam pomislio: "U redu, ovo mora biti najuži stvari ikad, tako da je moj tip kose je 4C". Ja nemam puno slika mi sa stvarnim kosu iz tog vremena, jer nisam naučio da ga voli, ali sada sam nekako wondering.was to ikad 4C?

Sada kada se pojavi na 10 godina mi je bio iz srednje škole, a kosa mi je izrasla, ne mogu pomoći, ali pitam se da li se nešto promenilo moj obrazac ili ako sam bio potpuno u pravu što je to bilo na prvom mjestu.

Ja bih uvijek bio skeptičan prema pregib vrsta mijenja, ali znam da se može desiti.

Čitajući naše komentare sekcije, izgleda da tvoje tipove kose su se promijenili s godinama, trudnoća, pa čak i frizure! Također sam imao nekoliko prijatelja na hormonsku terapiju, recite mi da je njihova kovrče dobio čvršće nakon početka dodataka testosterona. Tako da je moguće za nešto što se ne styling šteta da se prebacite svoj pregib obrazac, naizgled spontano u nekim slučajevima!

load...

Dakle, ono što se dogodilo u rudniku?

Pa, postoji nekoliko mogućnosti. To je u potpunosti moguće da moj tip kose nikad nije bio 4C na sve, ali da mi je samo trebalo duže da shvatim da je to 4A kontinuiranom prirodnom obrazovanje kosa tokom godina. I to ima smisla uostalom, nikada ne bih ni pomislio mog nivoa poroznosti prije nego što sam počeo da radim ovdje. Vidjevši moju kosu pored Gerilyn kosa ga je učinila mnogo više, iako očigledno, moram reći.

Takođe je moguće da je moja kosa rasla rotora obrazac samo postalo jasnije, ili da je to padaju, a koja se proteže pod sopstvenom težinom, što je dovoljno da se povuče obrazac više trajno, iako je i dalje raste i da neće dole. Grace samo smanjiti oko šest centimetara od nje kosu u Deva salon, a ona je izvještavanje čvršće valova, kao rezultat. Naravno, dobili smo snimke svega toga, kako bi bili sigurni da si se pretplatili na YouTube uhvatiti veliku otkriti. Možda je sada sve naše manje nego ljubazan komentatori će sići leđima o tome.

Treća opcija je da je život u cjelini samo olabavio moje kovrče. Imao sam ono što sam od milošte zovem pubertet dio 2 na faksu da vidio me da odem do veličine kup, niz veličine razuma, i na kraju mi ​​je rasla u dupe nikada nisam imao. Da li ili ne da ima ikakve veze s kontrolom rađanja sam bio uključen, isključen, tada, i isključivanje ponovo nisam siguran. Bio sam i na i off nekoliko različitih recepata za vrijeme mog mature. S obzirom na različite efekte koji je došao kroz moje tijelo i mozak, to nije veliki protežu reći nešto moglo dogoditi da mi je kosa kao dobro.

Ono što je sigurno, iako je ta promjena kovrče.

Za bolje ili lošije, kosu, kao što su naša tijela, neće ostati ista zauvijek. Važno je biti u stanju da volite sebe kroz sve što dođe do promjene, čak i ako to nije nešto što vam se sviđa. Trudim se da se ne provode vrijeme razmišljajući o tome šta bih učiniti ako moje kovrče učiniti nešto kao spontano munja, ili skakanje skalp u pramenovima, ali vidjet ćemo šta će se desiti.

Šta je s tobom, kovrdžav? Da li je vaša pregib obrazac ikada promijenilo?

load...

Možeš li pratiti promjene u tipu kose na određene događaje u svom životu?

Javite mi, želim da čujem vašu priču!

load...