Da li curice frizure imaju starosnu granicu? | BA.inspinre.com
Modu

Da li curice frizure imaju starosnu granicu?

Da li curice frizure imaju starosnu granicu?

Znam, znam. Nije sjajno ponašanje. Mama uvek činio i još uvijek tvrde da sam ja super klinac; ali, kao i svi tinejdžeri, i dalje sam imao neki način da idu tako daleko da kršila sve idiotizma djetinjstva prije nego što sam mogao postati pristojan odraslih. I kao što sam naučio i odrastao, vidio sam kako je spreman društva je bio da se sruši žena prošlosti godine 25 za bilo malo zamislio prekršaja, posebno kada stil izbora tiče, i odlučio da mentalno policiji drugim ženama mnogo, mnogo manje (dalje desno-posmatrajući čarape sa sandalama, nije mi žao).

Onda sam se okrenuo 25, a dobio stil-osramotio po prvi put se odnosi na moje godine, a ne moja teksture. 

Slika je malo mutna, ali ja sam onaj u sredini.

Ja sam se mogućnosti da roll moju rođendansku zabavu u Francuskoj revoluciji tematske događaj, a iako volim da se zabavite sa svojim odjeće, francuskom zastavom obojene lukove su očigledno dio mog kostim. Ali je tokom "Kako ti je sad 'dio svakoga peva mi rođendan pjesma, poznanika poklapala se sa" I previše star da se nosi mašnama u kosi! ".

load...

Da, ono što je rekla. 

Ja sam razjaren, prirodno-prvo jer kako DARE li mi neko reci da ne mogu ništa učiniti u ovom životu, a drugo, jer oličen te iste policije da sam pokušavala tako teško da se oslobodi. Ali je to uradio da me razmišljanje.

Da li postoji takva stvar kao "prestar" kada je u pitanju ukrašava vaše lokne? Ako se može biti prestar za trake, može jedan biti prestar za amo-jastrebova? Pletenice? Razraditi Pintrest dostojan Fishtail kombo? Funky boje? Ako postoji krajnji rok, da li postoji neki grejs perioda? I koji u svakom slučaju nameće ovo?

Uvijek si čuo za pojam 'starenja uz grace / dostojanstveno', ali honestly.I se kao da je to kod za 'Starenje na način da sam prihvatljiv'. I šta se smatra prihvatljivim nekako izgleda vezati natrag da se ne izdvajaju, ili ne zauzima previše prostora-ne prevelika, ne preglasno, ne previše visible.basically lakše napravite to ne primijetite, više odobrenje dobijate.

Nemojte me pogrešno shvatiti! Nenametljivi stil je ipak stil. Ja sigurno ne bih rekla Oprah da je morala izgledati kao Grace Jones da ne bi je dala u svoju ugnjetavanja. Ja jednostavno ne bi prihvatili obrnuto. Također sam 100% siguran da pokušava reći bilo koji od ovih velikih žena ništa da bi me izbacili iz najbližeg zgrade à la ujak Phil i Jazz.

Osim toga, mi ovdje u SAD-u provode dosta vremena stavljajući sebe u stalno pripremnoj fazi. Osjećam se kao da sam čuo "Ne možeš nositi svoju kosu sad, šta će se desiti kada morate ići na debatu prvenstva / ući u fakultet / dobiti posao / unaprereni / postati predsjednik-papa" već godinama! I onda kada ste starosnu penziju, linija postaje "Pa, ti si previše star za ovo '. Ostavljajući granice profesionalnosti na stranu, kad baš ja trebao biti u mogućnosti da radim ono što želim?

Uzgred, ako neko zna da je ono što se smatra profesionalni je jako pristran protiv prirodno kovrčave kose za početak, to je ovdje svima. Ali, to je još jedan članak.

U krajnjoj liniji, moj take je da čak i ako mi se ne sviđa nešto o nekome, zbog obično vidimo na mlađe osobe, niko ne čini da X do godine ne rade ono što žele. Imajući vaše kovrče dobiju svoj hladan izgled je trijumf u i sama po sebi, ja kažem dovesti na ljubičaste kikice i kosu mjehurići bez obzira na to gdje pasti generacijski. Dokle god to dolazi iz srca, a ti izgleda dobro za vas, pesimiste može ići usne drugdje.

load...
 

Bilo koja misli, Curl zajednice?

Određene frizure i dodaci koje nije prihvatljivo prošlosti određene dobi? Recite nam svoje take! 

load...