Curly suzy pitanja: Kontrola frizz u vlažnom vremenu | BA.inspinre.com
Modu

Curly suzy pitanja: Kontrola frizz u vlažnom vremenu

Curly suzy pitanja: Kontrola frizz u vlažnom vremenu

Dragi CurlySuzy: Trebam preporuku za neki proizvod za kontrolu frizz. Kupio sam puno stvari koje ne rade. Moja kosa je prilično gruba, ostaje ravno u zimskom periodu i kovrdžanja slobodan osim ako ne bude padala na. Ljeti poludi i lokne u puno valova i spiralno lokne, što je u redu, ali ne mogu naći ništa da drži kovrče dole vlažnosti Virginia. Ne želim krut, teško sprej.

Dragi Donna: Trik je, mislim, da upravljanje ljeto kovrče vlažnosti je da ih zadržati hidratizirana. Pokušati iskoristiti blagi, ne-sulfat sredstvo za čišćenje ili barem smenjuju sa jednim i svoj trenutni favorit. Šamponi mogu biti vrlo sušenja, a to dovodi do kovrča, pogotovo u ljetnim mjesecima. Većina drogerijama i trgovinama imaju non-sulfat za čišćenje - samo čitati etikete. Oni gotovo uvijek imaju to pravo na prednjoj strani boce. Onda bi odsustvo-u uređaj biti primjer dobre prakse u ljeto. Sam ti je dao neke linkove na kombinacije proizvoda koji su veoma efikasan u vlažnosti. Nadam se da ovo pomaže.

load...

Dobro ne-sulfat čišćenje:

DevaCurl No Poo

HPO za kosu i tijelo šampon

Max Green Alchemy vlasišta Rescue šampon

Dobra odsustvo-ins

Budite sigurni da eksperimentišete sa koliko koristiti. Krenuti sa malo. Oni mogu dobiti ljepljiv i težak vaše lokne dole ako koristite previše. Svi ovi će raditi velike sa mousse nad njima.

MOP koji se ne ispire

John Masters Organics Citrus Neroli Detangler

HPO Jednostavno Curly uređaj Styling Pudding Ovo je težak odsustva-u; samo koristiti malo. Volim ovaj!

Favorit Mousses:

AG Foam bestežinski regenerator

Curlisto Bio-Gel Mousse

Dobro je koristiti na suhu kosu. Samo malo između dlanova ruke, trljati zajedno, a zatim izgladi kovrče ili lagano SCRUNCH

Će vam pomoći zadržati vlagu u. Ozbiljno koncentriran, pa budite oprezni koliko koristite. Drago mi je da koristi da razbije glazura ostavio neke proizvode.

MOP Glisten High Shine pomada za kosu

Deep uređaji

Oni mogu pomoći u kovrdžanje, previše. Jednom nedeljno u trajanju od 30 minuta, može raditi blago čuda.

Curl Junkie Curl Rehab hidratantni tretman za kosu

DevaCurl Heaven u kosi

Curlisto Deep Therapy maska

MYHoneyChild Olive You duboki regenerator

Jessicurl Weekly Deep uređaj tretman

Ova dva proizvoda rade dobro zajedno, super popularne kombinacije, odlične kritike. Nanesite dosta Curl Keeper na vrlo mokru kosu i pratite sa AG Recoil. Curl Golman je odsustvo-u koji zaista pomaže kod kovrdžanje i definicije. AG Recoil je pregib aktivator i ima neke velike čekanje da ga - malo ide dug put. Primjenjuju u rubrikama.

Kovrčava kosa Solutions Curl Keeper

AG Re: zavojnica

Odlična kombinacija za vlažnost; koristiti Structura i kontrola ll zajedno - jedini način da koriste ove proizvode. Sipajte u dlan ruke i primijeniti u dijelovima. Structura prvi onda pola količinu gela. Će se osušiti sa glazurom.

Curlisto Control II

Curlisto Structura losion

load...
load...