Curly rutina za kosu za krasne tipove 3a | BA.inspinre.com
Modu

Curly rutina za kosu za krasne tipove 3a

Curly rutina za kosu za krasne tipove 3a

Prvo, da ti kažem ja pokušavam da perem kosu samo svakih 2-3 dana. Na ne-pranje dana volim da nosim kovrče u bilo koje vrste (pola) podignuta kosa.

Čišćenje: Da Poo ili ne Poo

Kada sam bio novi u Curly Girl metoda Mislio sam da mi je potrebno da prestane da koristi bilo koje vrste šampona i samo ko-perem kosu. Vrlo brzo sam primjetio moje kovrče počinje da visi, gube volumen i izgleda pomalo mlitavo - rezultat bude preko uređaj. To je kada sam odlučila da i dalje potrebna šampon - sulfata besplatan Curl Junkie nježno šampon. On je tada bio moj svih vremena omiljeni šampon. Ja ga koristiti samo na moju kosu blizu vlasišta i masirajte ga ne dovodeći ga do kraja jer su obično nedostaje više vlage nego moji koreni.

My Favorite Ovlaživači

Nakon ispiranja od šampona koristim različite vrste uređaja da pokvari moju kosu sa dovoljno vlage. Kad god mi je kosa osjeća sušenje (Vidim ga kao suho kad je dobio neposlušnu nakon moje zadnje pranje kose) Ja koristim bogatiji uređaj poput grimase Top dnevni regenerator ili EDEN Bodyworks jojobe Monoi duboki regenerator. Znam da bi trebalo da se prijave duboko uređaj za oko 30 minuta, ali kako mi je kosa obično ne nedostaje puno vlage sam ostaviti ga u kovrče oko 5 minuta. Dane na koje je moja kosa oseća sasvim hidratizirana Ja samo pomoću Curl Junkie Curl osiguranje Smoothing losion, pa čak i oprati ga. Da - ja isprati odsustva-u uređaj, jer ja stvarno ne mogu nositi sa ostavljajući na bilo koji uređaj uzrokuje moje kovrče ostati mokro super-dugo.

load...

Grabljama u koji god uređaj sam izabrati onaj pravi, ja otpetljati moje lokne - početkom u krajevima kreće do korijena dok ne mogu osjetiti više čvorova. Trudim se da ne povući moje lokne previše, ali odvojiti jedan pramenova uključeni u jedan čvor prstima. Ovo ne odgovara na neko vrijeme, ali definitivno pomaže u sprečavanju lomljenje kose. Ako je moja kosa zamršena loše koristim Kinky Kovrčava čvor Danas to otpetljati (najbolji proizvod za otpetljati vaše kovrče lagano!).

Kako sam Get My pregib na "Clump"

Jer imam nekih problema dobiti lijep pramenovima sam potpuno isprati prijavljenih uređaj, a od tada sam nikad ne rake kroz moje uvojke više i ja sam ih dodirnuti samo golim rukama kad sam nanošenja proizvod ili kada su potpuno osuši. Ali da ih da budu potpuno suha potrebno više neke korake duž rutinu.

U ovom trenutku Mop Top protiv sitnog kovrčanja gel u srednjim čekanje je moj omiljeni Styler, jer ne teži moje kovrče dole i dalje ih dobije da gradi lijepo, ne neposlušnu pramenovima. Kao što sam treba da budu oprezni da ne razbiti bilo grudve mogu prijaviti gela klizeći duž izvan moje kose. Da biste bili sigurni sve moje kovrče su pokriveni sa styler okrenem glavu naopako i dodajte još malo gela scrunching ga. Trudim se da SCRUNCH samo oko 5 puta scrunching prečesto uništava sve napornog rada na postizanju lijepo pramenovima - lomi ih! Svrha scrunching u styler je ne samo da se sve kovrče pokriven, ali i da se višak vode iz moje kovrče što olakšava im isfenirajte.

Najbolji način da se suha

Primijetio sam da počinjem da isfenirajte moje uvojke kad su još uvijek prilično mokra dovodi do više kovrče kao raspršuje traje duže. Zbog čega je moj sljedeći korak je također za cilj ima da mi kovrče kosu prije nego širenje: Ja završiti staru majicu oko glave (plopping) i ostavite ga na ovaj način za oko 10 minuta. Kad uzmem t-shirt sa moje glave i dalje ga koristiti opet SCRUNCH moje kovrče (sada sa t-shirt, a ne rukama) da ih čak i za kosu.

Onda sam napokon početi širenje moje kovrče naopako dok su oko 80-90% suhe. Volim feniranja kosa mi uspravno u posljednjih 5 minuta kao da vidimo šta će moje kovrče izgledati kad su suho. Ja uvijek koristiti srednje jakoj vatri i niskog vazduh isfenirajte moje uvojke sa difuzorom da ih spriječili neposlušnu.

Extra Volume

Ako Osećam se kao da je potrebno da biste dobili više volumena korijena uzimam oko 4 normalan Bobby igle i stavio ih u mojoj kosi desno uz rastanak linije. Za svaki šnalica li uzeti malo kosu pramenovi sa svake strane rastanak linije i stavio ih u ukosnicu. Ja ću sačekati moju kosu da se potpuno osuši, izvadite igle Bobi i SCRUNCH kroz krize, ako sam koristio Styler ostavljajući me gel cast. Konačno sam uzdrmati moje kovrče da se malo više volumena i to je to.

load...

Pročitajte sljedeći

5 Must-Know Koraci za Stvaranje 3A Curls Clump

Kako to Sleep & Refresh 2. Dan kovrčavu kosu

Sušenja Tehnika koja daje Moji Curls više volumena

Možete pratiti kovrdžava kosa ljubavna priča Sandra na svom blogu, JustCurly.

load...